Vinnerne av konkurransen.

Puh, da har jeg brukt den siste timen på å lese gjennom alle besvarelsene i konkurransen, og jeg har funnet mine tre vinnere. Vinnerne kom med gode, fine og ærlige svar, og hver og en av dem traff noe i meg som fikk meg til å smile. Vinnerne er…. trommevirvel!

Solveig, som skrev:

Eg gler meg til å bade i sjøen, og å litt for seint innsjå at vatnet ikkje oppnår sydenvarme på Vestlandet.

Eg gler meg til å konrurrere med nevøen min om kven som kan ete flest is; ein konkurranse som alltid endar med at han vinn og at eg tenkjer at eg aldri skal eta is att.

Eg gler meg til å gå barfot i gras og grus og sand, og til å vakne med senga full av gras og grus og sand.

Eg gler meg til å ta fatt på dagen utan å ha ein plan for kva eg skal, og å legge meg om natta utan å ha gjort noko som helst.

Eg gler meg til sommarluktene, sommarsmakane og sommarlydane, og til sommarfuglane som er både ute og i magen min.

BarexAndrea, som skrev:

Det som får meg til å glede meg til sommeren, er de stundene jeg kommer til å sitte på en gate-cafè å se på alle menneskene som går rundt å er rusa på livet!
Alle som får et energikick av solen, alle som går ut av vinterdvale og ut i den store, fristende verden, se på alle som har bestemt seg for å få bedre selvtillit, alle som har bestemt seg for at livet er fantastisk! Det er DET som får meg til å glede meg til sommeren. Sommeren som alle venter på, hele vinteren.

blabbermouth, som skrev:

Det beste med sommeren er å springe igjennom sprederen! Jeg er snart 23, men det fortsatt like morsomt! Å naboen får alltid noe å le av på sommeren!


Gratulerer så mye til vinnerne! Dere må sende fullt navn og adresse på mail til meg, så skal jeg sende premiene i posten så fort som mulig. Håper dere liker produktene! Hugs.

Del

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.