Preparation.

Photobucket

Et nytt bilde av denne jenta.

God kveld! Jeg har brukt kvelden på å forberede meg til i morgen, for da skal jeg til Trondheim for å ta bilder av en tolv-tretten dager gammel gutt. Det har jeg gjort ved å blant annet sett gjennom gamle nyfødtbilder jeg har tatt, mest for å se hva jeg har gjort feil tidligere, hva jeg ikke har tenkt på og hva som kunne ha vært bedre. Og det er mye skal jeg si deg. Anyways, nå skal jeg legge meg. Det burde jeg  (som alltid) ha gjort for lenge siden. God natt!

Del

Kommentarer

 1. mai 30, 2010 / 22:54

  Veldig veldig søt. Lykke til i morgen!

 2. mai 30, 2010 / 22:55

  Åååh, så nydelig! :) Si fra hvis du får tid til en kakao eller noe i morgen da!

 3. Kamilla Lomøy
  mai 30, 2010 / 23:32

  så fint et bilde! Koselig å se at det var så mange bilder som ble bra av vår lille jente:)

  Du er dyktig! :D

 4. mai 30, 2010 / 23:53

  Det fikser du bra :) nydelig dette her også!

  masse lykke til i morgen!

 5. mai 31, 2010 / 00:49

  Så herlig liten bebis! Liker godt teppet babyen ligger på – har du eller mammaen strikka?

  Lykke til med photoshoot i morgen :)

 6. mai 31, 2010 / 08:04

  Lykke til, det blir nok kjempefint :-)

  HA en fin dag!
  Klem

 7. mai 31, 2010 / 10:10

  Du er så utrolig flink!!! har drømt meg bort ved å kikke på bloggen din en liten stund :) utrolig fine bilder du har tatt av deg selv også! Lillesnuppa di er også kveldig søt!

  kos deg med babyfotografering! :O)

  Gleder meg til å følge deg videre, masse inspirasjon å hente!

 8. mai 31, 2010 / 12:57

  Du er så flink, Andrea! Jeg beundrer deg skikkelig og elsker måten du tar bilder på! Om du er innom Bergen til vinteren er det ingen tvil om at jeg vil booke deg til å knipse litt bilder av mitt lille nurk:) Elsker baby-bildene dine! Aller helst skulle jeg hatt deg til bryllupet vårt i juli, tihi:)

 9. Silje
  mai 31, 2010 / 17:23

  Hei Andrea! Min første kommentar her, selv om jeg har fulgt bloggen din en god stud. Du fortjener virkelig å høre hvor utrolig flink du er, og for et forbilde du er for mange unge som ønsker å gjøre arbeid av hobbyen sin, samt sjonglere alt sammen med et travelt familieliv. Det står virkelig respekt av deg, og at du har energi til alt sammen?!.. jeg er i hvertfall imponert! :) Skulle ønske du kunne ha skrevet litt mer om foto (ser du har skrevet endel innlegg om det før). Litt tips og triks, litt om instillinger (iso, lukker og blender under bildene, vet det er litt travelt, men kanskje i ny og ned?). For du skjønner det at det hjelper meg langt på vei, har selv fått endel henvendelser ang. fotografering av grupper og barn. Og vil gjerne lære mer :) Og siden du er en av de flinkeste jeg vet om på det feltet (spesielt barn og portrett), som også er på samme alder som meg, og tillegg er superkoselig og flink til å forklare, ja.. da spørr jeg deg jeg :) Håper på svar, ha en forsatt fin-fin dag!

 10. Drea
  mai 31, 2010 / 18:05

  Silje: tusen takk for en kjempehyggelig kommentar! Jeg skal prøve å bli flinkere til å skrive innstillinger under bildene. Jeg er for dårlig til det, hehe. :b Og jeg liker jo at andre gjør det samme, så da burde jeg i alle fall gjøre det! Anyways. Jeg har tenkt å komme med litt tips og triks også, når jeg finner tid til det. :b Er midt i en superhektisk periode nå, så når den er over skal jeg nok få til noe! :D
  Igjen; takk! :D Det er veldig godt å høre sånt altså. :) HihI!

 11. Johanna
  mai 31, 2010 / 18:57

  Hei! Må bare føre meg til alt det fine Silje har sagt, du er bare utrolig dyktig!

  Er det fotografering du kommer til å fortsette med i Trondheim også?
  Har du forresten vurdert å bli «sånn event-fotograf» som det går an å leie inn for bryllup, begravelser og andre anledninger for å dokumentere og fange stemningen? Tror det kunne passet deg godt, og så hadde du fått litt mer variasjon og utfordring som fotograf :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.