Not just a pretty face.

Photobucket

Her viser bolla hvor stor hun er.

Jeg tenkte kanskje det var på tide å fortelle litt om Vilja igjen, jeg. For ting skjer jo selvfølgelig hele tiden. Nå har hun lært seg å si «nei», så nå løper hun rundt omkring og roper NEI! til alle døgnets tider. Okei, det var en overdrivelse, hun løper absolutt ikke rundt på natta, så jeg aner ikke hvorfor jeg brukte det uttrykket der. Anyways, hun stikker rumpa ut, hodet frem, tar god fart, løper litt, roper litt, rister på hodet, ler og løper videre. Så ser hun katten, og da «mjauer» hun. (Les: hun hyler så skingrende at man skulle tro hun etterligner en katt som blir overkjørt.) Hun er blitt (eller har vel alltid vært) så glad i mat at hun rister og skjelver av glede hver gang vi nevner noe som kan forbindes med mat, og løper mot kjøkkenet. Spør vi henne om hun skal bade så løper hun mot trappa. Det samme gjør hun om vi spør om vi skal skifte bleie. Ber vi henne hente den lille bamsen så finner hun frem den lille bamsen, ber vi henne hente den store bamsen så henter hun den store bamsen. «Kanin» (en kosekanin som heter Kanin, hvor originalt er ikke det?) er yndlingsleken, og ligge i senga når hun skal sove. Ber vi henne om å hente skoene sine før vi skal på tur, så henter hun skoene sine. Hun kan til og med å gå på tå om vi sier «gå på tå»! Med andre ord; hun vet hva alt er og betyr. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig at hun forstår så mye. Barn på femten måneder er ikke så dumme, de. Vilja er smart!

Del

Kommentarer

 1. Henriette
  april 28, 2010 / 01:59

  Smart og nydelig :)

 2. april 28, 2010 / 07:50

  Så flink hun er! :) Det er rart det der, hvor mye de faktisk forstår. Geniale barn! :D

 3. april 28, 2010 / 10:37

  Go’ jenta! :)

 4. april 28, 2010 / 11:19

  Vakkert og herlig bilde! Du er så flink med lyset du, Drea! Det blir så naturlig og fint, og fargene er så utrolig bra også!

 5. april 28, 2010 / 11:27

  Nydelig nydelig bilde og jente, og så er du så flink med layout og tekst til! :)

  Var herlig å lese dette om Vilja, jeg vil høre mer mer mer!

 6. april 28, 2010 / 12:10

  Så stor hun har blitt :) En skjønn liten tulle. Ja, barn er smartere enn vi voksne tror. Og i noen tilfeller kan vi undervurdere dem litt. Noe vi ikke skal :)

 7. april 28, 2010 / 12:16

  Fine vakre nydelige skjønne Vilja<3

 8. april 28, 2010 / 14:07

  Damn, SMART! :D

 9. april 28, 2010 / 14:18

  Så kos :D Morsomt når de begynner å forstå litt :)

 10. april 28, 2010 / 15:34

  Fargene på klesplagget var det første jeg la merke til! Jeg elsker fargerike bilder :D

 11. april 28, 2010 / 17:45

  Ååh, så søtt bilde!:D

 12. april 28, 2010 / 20:37

  Det var gøy å lese dette, om alt hun forstår. Jobber i barnehage, på småbarnsavdeling, og det er helt utrolig hvor mye de forstår. De henter ting, de rydder, de har meninger, de blir sinte, glade og glemmer jeg å gi smukk til en som skal ha smukk når han/hun sover så får jeg høre det. Hehe. Nydelige unger!

 13. april 29, 2010 / 00:16

  Hun er ikke bare smart, men utrolig nydelig også! :) Og hun vokser så fort, synest hun nettopp ble født.

 14. mai 1, 2010 / 22:24

  Det er facinerende å se på små mennesker som forstår hva vi mener !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.