Tøysko er et tegn på at våren er her.

Photobucket

Photobucket

Oversized blazer fra Ellos, genser fra Lindex, jeans fra Cheap Monday, sko og veske fra H&M, smykke fra Etsy.com.

Her er meg! Trynet ser helt forferdelig ut, men jeg vet at jeg egentlig ser mye bedre ut, så da får det bare være. (Men igjen; jeg ser skikkelig crap ut… Hm…) Det er faktisk et outfitinnlegg, så da skal man jo ikke klage. Det har vært en innholdsrik lørdag (vi har vært på Nordskaget, spist mat på Hansbrygga, jeg har tatt årets første tur på blades og… ja, det var vel omtrent alt), så nå er det godt å bare slenge seg ned i sofaen, finne en film, mekke en smoothie og slappe av. Jeg har forresten filmet Vilja litt i dag, så den skal jeg prøve å få opp i løpet av morgendagen. Søndag er jo uansett daffedag, så hvorfor ikke. Men nå roper sofaen på meg, og jeg er ikke vanskelig å be. Den ser enormt god ut ikveld. Ciao.

Del

Kommentarer

 1. april 10, 2010 / 21:06

  Bra at våren er kommet i sør, kanskje den kan spre seg nordover også!

 2. april 10, 2010 / 21:29

  Tøysko er ABSOLUTT et godt vårtegn :) Jeg handlet inn et par fra H&M igår jeg også ;)

 3. april 10, 2010 / 21:38

  Hurra hurra for outfit! :D I like it alot! Kjempepent med den brune vesken til…

 4. april 10, 2010 / 23:12

  Helt enig i overskriften! Tok frem mine sommersko i dag ^^,

 5. april 11, 2010 / 03:16

  Så fint håret ditt er :)

 6. april 11, 2010 / 19:41

  Så fint antrekk:-) Nå er det full vår her på østlandet, så tøyskoene mine skal impregneres i kveld så de er klare for omverdenen!

 7. april 11, 2010 / 20:55

  Deilig outfit! Avslappende og rocka, det liker vi :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.