Vilja og bamse.

Photobucket

Her er et par bilder av Vilja som drasser rundt på den «lille» bamsen sin.

I går forsvant plutselig nettet, og kom ikke tilbake før nå nettopp. Krise! Jeg har logget meg på facebook på mobilen med jevne mellomrom, men mobilen min er helt idiot så jeg trenger virkelig (okei, overdrivelse) en iPhone. Jeg skal kjøpe meg en iPhone, men jeg har jo så mye annet å spare til også. Penger er vanskelig altså. Jeg har lyst på alt, jeg! Apropos penger og shopping. As we speak (write) er en pakke fra Nelly på vei til meg. Sko, kjoler, jeans, gensere, topper. Litt av alt! Da kommer det litt outfits igjen også. Yay! Jeje. Ellers har jeg lite nytt å komme med for øyeblikket. Later!

Del

Kommentarer

 1. april 9, 2010 / 14:45

  Hih, så søte bilder! Datteren din begynner å bli ordentlig stor <:

 2. april 9, 2010 / 14:45

  Vilja er så utrolig søt! Gleder meg til å se tingene fra Nelly! :)

 3. april 9, 2010 / 14:50

  Hun er nydelig lille Vilja!
  Og iPhone er det beste kjøpe du kan gjøre. Hatt min i ett år nå – og det er første gangen jeg ikke leter etter ny mobil etter et halvår. PERFEKT dings – som man MÅ ha! :))

  Ha en super helg!

 4. april 9, 2010 / 15:02

  Nydelige Viljabilder, endelig kom hun frem igjen:-)

  iPhone er et must:-D Jeg <3 min;-)

 5. Drea
  april 9, 2010 / 15:05

  Hege: SUPERT å høre, for jeg leter alltid etter en mobil jeg kan like. Den jeg har nå er IDIOT. Den slår seg av, mister dekning, jukser og trikser heeeele tiden. Basj.

  Monajenten: hihi, godt å høre! :D

 6. april 9, 2010 / 15:45

  Herregud, så skjønn hun er Drea! Hun er superfotogén!

  Og når det kommer til iPhone, så er det en investering. Jeg jobber med Apple produkter og vet at iPhone er litt dyrt, men som nevnt over her – du trenger ingenting annet og du ser ikke etter ny telefonen på flere år (med mindre det kommer en ny iPhone, selvsagt, hehe ;)) Men bare et lite tips – er at dersom du har mulighet for å vente litt lenger så kommer iPhone 4G, veldig snart. Den blir råbra – og tipper at den er i butikk sent juni/juli :) Det er likevel en stund å vente!

 7. april 9, 2010 / 15:50

  Aw, så utrolig søtt bilde!Du redigerer sykt bra!! Hvor mye koser redigeringsprogrammet du bruker ?:)

 8. april 9, 2010 / 15:50

  herlige bilder! døren så gigantisk ut i forhold til henne, hihi :-)

 9. april 9, 2010 / 15:57

  VEEEEEEEEEEEEEEEENT! :D

  Vent med å kjøpe iPhone om du kan, for det kommer nok helt sikkert ny telefon nå til sommeren! :)

 10. Drea
  april 9, 2010 / 15:59

  Regine: gah, jeg HATER å vente. :b Men jeg får vel bare vente da! :D VIl jo ha det nyeste, sånn er det alltid. Hihi! ;)

  Marie: jeg kjøpte det ikke, så jeg aner ikke. :b

  Linn Jones: ja, jeg hører rykter om ny iPhone nå, så… :b Da får jeg vente! :D

 11. april 9, 2010 / 16:09

  Nommin så skjønne! Jeg hadde også en slik svææær bamse. Fikk den da jeg var 2 år, og drasset mye rundt på den! :)

  Jeg vil oooog ha iPhone! Men det blir nok ikke før tidligst til høsten, tror jeg… Eller? Hmm.. Får se hvor tålmodig jeg er! *hihi*

 12. april 9, 2010 / 17:48

  Aww så skjønn, som hun alltid er :) Etter at jeg kjøpte meg iPhone har jeg blitt helt avhengig og kommer nok aldri til å gå tilbake til vanlig mobil. Kjempegreit å kunne gå på internett hvor som helst, når som helst.

 13. april 9, 2010 / 18:25

  Vilja er herlig! Og fantastiske bilder, som alltid :-) Gleder meg til å se nye outfits fra deg!

 14. april 9, 2010 / 19:43

  VÆH, det ser jo ut som bildet er tatt her! Vi har akkurat makene dører, to ved siden av hverandre med lysbryter på siden. Freaky!

  ..ellers var det som alltid et vakkert bilde av Viljusen! :)

 15. Drea
  april 9, 2010 / 19:59

  Rodstilk: WEIRD! :D Hehe! :D

 16. Stine K
  april 9, 2010 / 22:04

  Nydelige bilder av datteren din!
  Har fulgt bloggen din en liten stund nå, så da var det på tide med en kommentar. Du er superflink til å ta bilder, særlig de av barn :)

 17. april 10, 2010 / 00:59

  Vakre, vakre Vilja! :) Gleder meg til outfits.

 18. april 10, 2010 / 23:29

  Så fruktansvärt fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.