Test shoot: Vilja.

Vilja med 90-tallssveis. Gotta love it!

Bare et par testbilder av Vilja, mest for å vise frem det fine, rosa teppet jeg har kjøpt for å bruke til nyfødtfotografering. Nå venter jeg bare på ei lita jente å teste det på, for jeg tror det blir utrolig fint med en sovende jentebaby med et sort hårbånd på dette teppet. Mye finere enn disse bildene, for Vilja er jo hyper. Det gjør det ikke akkurat lett å knipse noen brukbare bilder av henne. Jeg blir helt svett, jeg! En nyfødt, liten baby ligger heldigvis mer i ro. Forresten, Vilja elsker å kose med alle slags myke tepper for tiden, og hver gang hun gir teppet en klem sier hun «mmmmmmm». Søtt! 

Nei, nå skal jeg snart begynne med Viljas kveldsprossess. Kveldsmat, bad og til slutt; flaske. Hugs.

Del

Kommentarer

 1. mars 21, 2010 / 18:47

  Jeg synes begge bildene var råfine! Vilja er jo bare så nydelig ^^

 2. mars 21, 2010 / 18:51

  Jeg har bare én ting å si: ntaaaaw

 3. mars 21, 2010 / 19:41

  Vilja er nydelig. Håper vi får se nyfødtbilder der du bruker teppe, ser ut som det kjem til å bli kjempefint :)

 4. mars 21, 2010 / 20:23

  Ååå, så søt hun er :) Nydelig teppe. Nyfødtbildene kommer til å bli kjempefine!

 5. mars 21, 2010 / 20:26

  Herlige bilder, flott teppe og søte Vilja. Som ei over her håper jeg vi får sett noen nyfødtbilder da du bruker det teppet… Blir helt sikkert supert!

 6. mars 21, 2010 / 21:59

  Kjempefint teppe ! Kommer nok til å bli utrolig fin bakgrunn, likte den til vilja og jeg :)

 7. mars 23, 2010 / 21:05

  Svett ja? Og verre skal det bli.. Min
  2 1/2-åring er en fryyyd å fotografere, haha! Synes det ble nydelige bilder uansett!♥

 8. april 1, 2010 / 14:38

  Vilja er så nydelig! Minner meg veldig om datra til en venn av meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.