Onsdag 18:41.

Bildet av Vilja er uklart, men det var omtrent det eneste bildet jeg tok av henne, så da får det bare være.

I dag har jeg, Gina og Vilja vært ute i det fine været. Vilja på akebrett, vi til fots. Vi stakk dessuten innom Bakeriet og tok en lunsj, så dro vi Vilja på akebrett litt mer før vi gikk og hentet vogna hennes som var hos mamma og Brynjulf. Så byttet vi,  la igjen akebrettet istedet og Vilja sovnet i vogna på vei hjem. Det er virkelig godt å være ute når det er så fint vær! Kjempegodt. Vi skal helt klart ta oss en tur ut i morgen også. Tidligere ikveld hadde jeg en gravidfotografering (av ei kjempefin jente med en kjempefin mage!), og i løpet av kvelden skal jeg redigere ferdig litt bilder. Men først skal Vilja i seng og jeg og Kaj skal spise lasagne. Yummi! Ha en fin kveld!

Del

Kommentarer

 1. mars 17, 2010 / 20:01

  Å så deilig dag, og lunsjen så skikkelig digg ut :)
  Fy søren datteren din har de nydeligste øynene ever!

 2. mars 17, 2010 / 20:49

  Fine Vilja <3

  Det så utrolig godt ut, hva bestilte du? :D

 3. mars 17, 2010 / 21:05

  Nam.. det så godt ut :)

 4. stine
  mars 18, 2010 / 11:00

  hei!
  har fått tilbud om noen som vil reklamere på blogen min, hva kan jeg ta i betaling? håper det er ok at jeg spør, har rett og slett ikke peiling)

 5. Drea
  mars 18, 2010 / 12:30

  Stine: jeg aner virkelig ikke. :b Jeg reklamerer ikke så veldig mye! :)

 6. Nilei K
  mars 20, 2010 / 21:48

  Maten så kjempegod ut, og Vilja er nydelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.