Et merksnodig savn.

Åååå, kan ikke sesong seks av Grey’s Anatomy komme på norsk tv snart? Jeg savner dem, jo! Det er litt rart at det er mulig å savne mennesker som ikke er ekte, som ikke eksisterer og som aldri har gjort det, men jeg tilbrakte strengt tatt ganske mange timer med denne gjengen i jula. Grey’s på macen og pepperkakeboksen i armkroken. Det var saker, det! Jeg savner det genuint. Er jeg rar…? Når sesong seks kommer er jeg nesten nødt til å få tak i pepperkaker også, for det er jo sånn det fungerer. Spiser man noe mens man ser tv så får man lyst på det når man ser det samme programmet senere. Det, mine venner, er grunnen til at amerikanere er så feite. Mark my words!

Hm. Har jeg noe mer interessant å komme med i dag? Småfakta som kanskje kan være interessant for en eller annen? Hvooooorfor er det slik at jeg alltid er mye smartere når jeg er alene og når jeg ikke har mulighet til å skrive ned alt det smarte jeg tenker? Som for eksempel når jeg skal sove. Ingen i verden er smartere enn meg når jeg ligger i senga og prøver å sove. Da kan jeg svare på alle slags store spørsmål og alle store mysterium. Jeg blir selveste Sokrates der jeg ligger. Så tenker jeg den smarte tanken så hardt og så lenge at den sitter fast så jeg ikke glemmer den til i morgen, og det fungerer jo greit. Jeg husker det i morgen. Det er bare ett lite problem. Med en gang jeg åpner kjeften og entusiastisk forteller om mine revolusjonerende oppdagelser, så oppdager både jeg og mine lyttere at dette verken var smart, revolusjonerende eller interessant. Det var… ingenting. Absolutt ingenting. Hvorfor er det sånn, mon tro?

Del

19 Kommentarer

 1. mars 10, 2010 / 22:48

  Åjaaa.. Greeeys <3 Stakkars George, har fremdeles vondt i magen når jeg tenker på det!! Sukk!!

  Hahaha, jeg løser alltid verdensproblem på sengen også :p Men jeg glemmer det alltid før jeg våkner igjen!!

  PS: jeg savner DEG også jeg!! :D

 2. Drea
  mars 10, 2010 / 23:03

  Hanne: ntåååååw, men jeg savner jo deg også! :D

 3. mars 10, 2010 / 23:15

  Åå.. Jeg har det på samme måte! Inne i hodet mitt er ting så forbanna logisk og smart. Men så fort jeg har sagt siste ord høres det helt tragisk ut.

  Finnes det ikke folk som kan sette ideène ut i livet? At de kreative hodene kommer på det også får det være opp til andre å forme det? :)

  I miss Grey’s too..

 4. i
  mars 10, 2010 / 23:20

  Gleder meg til det begynner igjen jeg også!

 5. mars 10, 2010 / 23:20

  Haha, jeg kjenner meg sånn igjen! Selv følte jeg det samme etter å ha pløyd igjennom hele SATC skoeska. Og nå er det på’n igjen: Jeg holder på å se siste sesong av Scrubs, og kjenner at jeg gruer meg til det blir slutt. Merksnodige greier, hehe :P

 6. maia kristine
  mars 10, 2010 / 23:25

  Man kan jo se episodene fra sesong 6 på nettet da, det gjør jeg :DD

 7. mars 10, 2010 / 23:30

  Kjenner meg igjen der ja! Ligger lenge å bare tenker før søvnen slår meg (om jeg ikke er kjempe trøtt da). Og det er på denne tiden alt det smarte dukker opp.. Dessverre er det like fort glemt igjen dagen derpå:p
  Kjempe mange flotte bilder i det siste! Er veeeeldig dårlig på å kommentere.Men er innom bloggen din hver eneste dag:)

 8. Drea
  mars 10, 2010 / 23:32

  Maia kristine: men det er jo juks! ;) hihi! :D

 9. mars 10, 2010 / 23:38

  LAst ned, som sikkert andre har foreslått. Det er ikke juks!

 10. mars 11, 2010 / 00:24

  herregud sesong 6 er utrolig spennende!! hvis du ikke klarer å vente ligger det ute 16 episoder på http://www.free-tv-video-online.info/ . Etter sesong slutt på sesong 5, klarte jeg for første gang ikke å vente. Jeg måtte se hvordan det gikk med george. :):)

 11. mars 11, 2010 / 00:24

  Har det HELT likedann. Jeg er på mitt mest kreative når jeg skal sove. Herregud hvor kreativ jeg er. Men dagen etter finner jeg ut at den supre ideen min faktisk ikke var så genial :s

  BTW: http://www.surfthechannel.com/show/88.html ;-)

 12. mars 11, 2010 / 00:53

  Du è ikkje rar. Eg òg savne :-/

 13. mars 11, 2010 / 01:50

  Vet hva du mener. Har savnet serier på den måten jeg også :P Men Grey’s har jeg faktisk aldri sett. Kun brøkdeler av episoder som har gått på tv. Burde kanskje kjøpe DVD’ene og få sett det jeg også, føler nesten at jeg har gått glipp av noe! :)

 14. mars 11, 2010 / 08:38

  På andre siden av jorda (New Zealand) er vi allerede langt i forveien av Norge, noe som er awesome! : D Viss du har megalyst til og se, går det sikkert ann og laste ned episoder fra nettet, men da er kanskje noe av sjarmen borte..?

 15. Drea
  mars 11, 2010 / 09:21

  Linn Jones: joooo, det er juks! :b Jeg vil vente til det er på tv, så jeg kan kose meg med EN episode hver uke, i stedet for å se hele sesongen på samme tid! ;)

 16. mars 11, 2010 / 11:40

  Skjønner hva du mener. Jeg er bestandig smart inne i hodet, men når det kommer ut munnen er det bare helt på tryne det jeg sier. hahha!

 17. Ann Kristin
  mars 14, 2010 / 13:44

  kjenner igjen den følelsen med å savne disse «ikke ekte» folka x) Jeg savner Sheldon Cooper (og egentlig hehe BBT gjengen xD) også de fra How I met your mother!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.