Choco Bocco.

Det nederste bildet er tatt av June.

Hei! Her er noen bilder fra ikveld. Etter jeg hadde tatt bilder av den nydelige, lille jenta som ikke var gamlere enn fem dager, møtte jeg Andrea og June på Choco Bocco på Solsiden for å ta en kopp kakao og for å catche up. Det er jo, som jeg sikker har nevnt hundre ganger før, ikke så veldig ofte vi møtes nå som de bor i byen og jeg bor på Frøya, så det var selvfølgelig superkoselig denne gangen også! sitter jeg på båten på vei hjem, og kanskje ikke så overraskende bruker jeg tiden på å jobbe. (Herregud, for noen ekstremt dårlige setninger…) Smart! Da er det faktisk veldig gøy å sitte på båt, og det er jo helt greit. Men nå må jeg vel poste innlegget før nettet forsvinner. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. mars 7, 2010 / 23:14

  åååh, fantastiske choco bocco! elsker kaffen der, og det strøet! NAM. skulle gjerne hatt noen av de kafeene i Oslo også!

 2. mars 7, 2010 / 23:15

  choco boco kakaoen er noe for seg selv :D

 3. mars 7, 2010 / 23:27

  nam :)
  ja, knall å bruke tiden på båten til å blogge ;)

 4. mars 8, 2010 / 00:46

  Utrolig flotte bilder!

 5. mars 8, 2010 / 00:46

  Søtingene mine! :D

 6. mars 8, 2010 / 01:04

  Da var du liiiiike ved meg. :)

 7. Ann-Helén
  mars 8, 2010 / 15:45

  Hva slags innstillinger brukte du på det øverste bildet? Er det samme innstillinger på nikon og canon?
  Har nettopp fått meg Nikon D3000 :D Men ha’kke peiling på hva de forskjellige innstillingene gjør :P
  Jeg klarte å ta et bilde der det var litt difust rundt selve hovedobjektet, og kantene på bildet var litt mørke. Dårlig forklart, men vet du hva slags innstiling man må ha for å ta sånn bilder?

  På forhånd takk :D
  Digger bildene dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.