Not again…

Monzano – Poster boy. (Hør So også. Herlig, herlig!)

Er det ikke typisk? Jeg hadde jo sett frem til Norske Talenter og cookie, god mat og Kajkos, men så ble hele kvelden ødelagt klokken syv. Rett etter treninga. Migrene. Igjen. Men nå vet jeg heldigvis hva det kommer av, så nå kan jeg forhåpentligvis slippe det fremover. Det var Jillian Michaels sin feil. Hun og det teite treningsprogrammet sitt. Hard trening utløser tydeligvis migrene hos meg (og mange andre), så nå har jeg lagt både Jillian og 30 days på hylla. Fra nå av blir det rolige spaserturer i skog og mark. Kjedelig, I know. Anyways. Jeg er ikke helt på topp enda heller, men jeg bør jammen komme meg litt kjapt, for i dag har jeg to fotograferinger. Mulig tre. Og en i morgen. Og masse redigering. Men nå: sofaen. Later.

Del

Kommentarer

 1. mars 6, 2010 / 11:51

  Æsj, migrene høres ut som et skikkelig helvete. Venninnene mine som har det, får skumle anfall og prikker foran øynene osv. :- / Creepy!

  Håper du blir kvitt det når du legger fra deg treningen, da.

  OG tusen takk for kommentarene :- D Ingenting er kulere enn maskebilder. Hehehe.

 2. Drea
  mars 6, 2010 / 13:37

  Supermarie: ja, det er sånn jeg får jeg også! :/ Prikker og lys som forstyrrer synet. Ekkelt! Så spyr jeg. Og gråter. :b Kjiiiipt!

 3. mars 6, 2010 / 13:57

  Migrene etter trening etc. kan være høyt blodtrykk! :P

 4. mars 6, 2010 / 14:11

  Saa kjedelig med migrene, har hatt det en del ganger selv, skikkelig ekkelt er det.

 5. mars 7, 2010 / 17:44

  Hei :-D Jeg vet dette er et litt uvanlig spørsmål sikkert, men jeg elsker alle sangene dine du har på fotohjemmesiden din, har hørt på bare de sangene i en uke istrekk, men begynner å bli litt lei nå, så jeg lurte på, kunne du kanskje lagt ut en liste her på bloggen med sanger du liker? Siden jeg likte så godt ALLE de du har på fotohjemmesia di, så liker jeg sikkert alle andre du liker og :-D

 6. Iselin
  mars 7, 2010 / 18:52

  Vet ikke om det e bloggen din el Macen min, men sliter veldig med å få trøkt på play og de andre knappan på YouTube-videoan du legg ut.

  E en fast leser, og e alltid kos å komme på at – nu e det et par daga sida sist æ va innom, så nu blir det mye snadder å lese:-D Nesten som å vente på at nytt Mag kommer ut, da e det mye kos å lese:DD Har du forresten et program å anbefale når det kommer til bildeoppbevaringsprogram til Mac? Liker ikke iPhoto no særlig! Helst no gratis:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.