Back to work.

Da har jeg begynt jobbinga igjen, etter ganske så mange dager med nesten helt fri. Ikke heeeelt fri, for da jeg var i Bodø hadde jeg to hjemmefotograferinger og jeg fikk dessuten redigert litt bilder mens jeg reiste også. Ovenfor kan du se Elise, ei utrolig nydelig jente jeg besøkte for å fotografere i Bodø. Det er utrolig gøy å ta bilder hjemme hos folk altså, og jeg syns det kan bli mer personlig og spennende enn vanlig studiobilder. Eller hva mener du?

Stine, Elises mamma, og jeg ble forresten litt kjent gjennom samme babyforum, så det vil si at Elise er født rundt samme tid som Viljaklumpen min. Morsomt! Men nå er det vel på tide å legge vekk arbeidet og heller finne senga, don’t you think? Jeg tror det. Jeg har sett meg blind på bilder nå. Fargene stemmer ikke lenger, uansett hva jeg prøver på. Natta!

Del

Kommentarer

 1. mars 4, 2010 / 00:21

  Så nydelig jente da gitt :) jeg likte det i farger kjempegodt! Og helt enig: Det kan bli mye mer personlig og spennende om man tar hjemme hos folk, eller på location :)

 2. mars 4, 2010 / 00:46

  Hurraaa, så gøy!!!! Du er så flink! Det var jo kanonbra det blå teppet, ble så fine farger sammen! :)

  Nå gleder jeg meg virkelig til å se resten! <3

 3. mars 4, 2010 / 01:01

  Jeg liker også locationbilder bedre en studio.

  Lurte bare på om du kun bruker naturlig lys på «hjemme» bildene du tar hos folk, eller har du med deg studioblitzene, eller små blitzer?

 4. mars 4, 2010 / 02:32

  For en søt liten jente :)
  Redigerer du mye på bildene dine eller er det bare mer sånn små justeringer ?
  Du får alltid sånn fint skinn i øynene på bildene dine. Veldig fint :)

 5. mars 4, 2010 / 09:35

  De var skikkelig stilige!! :)

 6. mars 4, 2010 / 09:51

  jeg misunner deg talentet ditt :)
  finner aldri helt ut om jeg liker best bilder med farger eller black&white. Alle bildene var hvertfall knallfine :)

 7. mars 4, 2010 / 10:08

  Underbara foton!!!! Tack:(

  Kram Gunilla i Singapore

 8. mars 4, 2010 / 10:51

  Så herlige bilder!

 9. mars 4, 2010 / 12:04

  Herlige bilder av søt jente. :)

 10. mars 4, 2010 / 12:13

  Du er vanvittig flink med kamera Andrea. En stor inspirasjon !

 11. mars 4, 2010 / 13:12

  Finally! Hadde helt glemt bloggen din! :o Tror ikke jeg har lest den på… VELDIG lenge, kanskje et halvt år. Men i dag er jeg syk, så plutselig bare «OMG!!! Bloggen til DREA!» :D Så måtte jeg sjekke. Digger deg og bildene dine, du er sykt flink : )

 12. mars 4, 2010 / 13:19

  Nydelig jente, og flotte bilder! Du kjempeflink på sånne bilder, virkelig!

 13. mars 4, 2010 / 14:09

  Fine Elise! :D Og Flinke Andrea!!!

 14. Astri
  mars 4, 2010 / 19:21

  Enig med du ; ) Bilder hjemme blir nok mer personlige : )

 15. mars 4, 2010 / 19:37

  Jeg syns virkelig det blir mer personlig og mer koselig når man tar bildene hjemme. Hjemmekoselig og morsomt! Men noen bilder kan jo også kanskje ha litt mere muligheter eller flere idèer eller ekstrafunksjoner på bildeseriene i studio? :)

 16. eivor Sæther
  mars 5, 2010 / 10:48

  Du er såååå flink. Jeg har et lite spørsmål. Har akkurat vært til fotograf her i Kristiansund og ble skikkelig misfornøyd:( Så kom jeg på at det er jo Nordic light her snart, og kanskje du skal dit? he.he. og om du eventuelt var interessert i en hjemmefotografering av ei på 2,5 år og ei på 6 mnd? Om ikke må jeg nok ta turen til Frøya i sommer;) Følger med på bloggen din og er imponert over arbeidet ditt. Hilsen Eivor Sæther

 17. Drea
  mars 5, 2010 / 11:22

  Eivor Sæther: å, så dumt å høre at du ble misfornøyd! :/ Sånt er kjipt! Jeg har ikke tenkt på Nordic Light, men jeg kommer gjerne til Kristiansund allikevel! :D Jeg har faktisk en venninne som bor der som jeg har tenkt å besøkt lenge, så om jeg kombinerer det med litt fotografering så er jo det bare supert! :) Hva med om vi bare avtaler ei helg? :D Send meg en mail om du er interessert du! :D dreakarlsen@hotmail.com. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.