Migrene.

God kveld. I dag skulle jeg jo ha en morsom fotografering, men tror du ikke jeg begynner å se stjerner og skyer med en gang jeg setter foten min innenfor døra hos dem jeg skulle fotografere? Først kommer stjernene og skyene som forhindrer meg i å se så veldig mye, og deretter kommer smerten. Hodepinen. Migrene. Kreativiteten forsvant, ideene forsvant, planene forsvant. Fotograferingen ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men jeg fikk nok litt fine bilder før jeg måtte stikke allikevel. Sist jeg hadde migrene så sa jeg jo at jeg ikke fikk skikkelig vondt lenger, og at jeg slapp å spy, men det skulle jeg visst aldri sagt. Aaanyways. Nå er formen bedre, jeg har fått i meg litt taco og litt vann, og klarer til og med å blogge litt. Nå skal jeg slenge meg ned på sofaen og bare være litt sosial. Man trenger å være sosial etter en slik dag.

Del

Kommentarer

 1. februar 23, 2010 / 22:26

  elsker den nye headeren ;oo

 2. februar 23, 2010 / 22:45

  Uff, så kjipt :/ Godt du føler deg bedre nå da :)

 3. februar 23, 2010 / 23:29

  Huff, migrene er no herk! Føler med deg!

  Håper du fikk ett blinkskudd eller 3 alikevel da. God bedring!

 4. februar 23, 2010 / 23:41

  uff, så utrolig kjedelig! God bedring Drea!

 5. februar 24, 2010 / 00:48

  Migrene er jævlig! Jeg har det selv, men har heldigvis ikke så ofte anfall så ofte lenger. Men når jeg får det, da får jeg det med ti sjømenn! Auu!

 6. Maria
  februar 24, 2010 / 00:48

  God bedring, Drea! Høres ikke særlig godt ut, det der. Skulle ønske jeg visste om et middel som kunne hjelpe deg,

  Klem, og god bedring!

 7. februar 24, 2010 / 01:10

  God bedring, liker forresten den nye headeren din:)

 8. februar 24, 2010 / 02:47

  I hear ya, sista’! Migrene er noe ordentlig herk. Jeg ser oftest veldig mange prikker og verden beveger seg veldig fort og veldig sakte samtidig. Engang fikk jeg migrene medisiner, men de gjorde at jeg faktisk ble verre. Øsh… Så nå er det ibux, et mørkt rom og mye søvn som er løsningen! :( Men men, det skjer heldigvis ikke hver dag da :)

 9. heidi
  februar 24, 2010 / 10:23

  God bedring :) Kan du ikke skrive litt om hva Vilja kan nå, gjør, osv, nå som hun er et år?

 10. februar 24, 2010 / 12:39

  Utrolig kjedelig med migrenen! Skjønner hvordan du har det, har migrene anfall med kvalme og spyying minst 1 dag i uka! mister helt livslysten når det står på! Men har du noen medisiner som funker? Maxalt er det eneste som funker her (men du kan ikke amme på 24 t etterpå), så hvis du ikke har prøvd det så er det verdt et forsøk :D

 11. Drea
  februar 24, 2010 / 13:00

  Anette: huff, hadde jeg hatt det en gang i uka hadde jeg seriøst blitt gal! Stakkars deg! Jeg har det heldigvis ikke SÅ ofte, men nå har jeg jo hatt det to ganger ganske så hyppig. KJIPE greier ja. Maxalt skal prøves! :D Jeg slutta å amme når Vilja var 6mnd, så det skal gå greit!;)

 12. februar 24, 2010 / 13:09

  Uffda! Håper du føler deg bedre snart. Jeg sliter med det samme. Migrene suger maks. :)

 13. februar 24, 2010 / 13:52

  Migrene høres så utrolig ubehagelig ut! Håper du føler deg bedre i dag :)

 14. februar 24, 2010 / 14:29

  Pleier å lese bloggen din,men er ikke noe flink på å kommentere.. :) Håper migrenen gikk fort over, det er ikke noe særlig å plages med det.. snakker av erfaring..

  Synes du tar flotte bilder!Moro å se – og bli inspirert av dem :)

  -Lillebølla

 15. februar 24, 2010 / 17:23

  Uff, migrene er det verste :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.