In the kitchen.

Tjohei! Her er meg i dag. Nå skal jeg løpe og lage middag. Jeg vet det er tidlig, men jeg er sulten og Vilja sover, så da passer det så godt. Jeg kunne jo selvfølgelig spist middag samtidig med henne, men det er bare det at hun trenger hjelp til å spise, og da blir maten min kald før jeg rekker å si «nam». Og kald middag er ikke noe særlig lissom. Nei, nå må jeg lage mat før hun våkner. Later!

Del

Kommentarer

 1. februar 16, 2010 / 15:14

  Holder jeg med deg i! Har selv ei som nekter å spise selv noen dager, og da er det greit å ta middag selv før eller etter hun skal spise!:) Nyydelige bilder forresten!!:D

 2. februar 16, 2010 / 18:40

  Det blir nok bedre med tiden skal du se, så kan dere spise samtidig ;)

 3. februar 16, 2010 / 21:06

  Så nydelig blåfarge du har på augene :) Er ikkje lenge før Vilja spiser sjølv, da kan dere spise sammen :)

 4. Ingrid Sundt
  februar 17, 2010 / 01:24

  Herregud så fine bilder! Dritbra bilder! Skulle ønske jeg var så flink. Jeg har noen blinkskudd her og der, men det er nesten bare flaks. Men jeg har litt sansen for øyeblikksdetaljer da.
  Trives best med skisseblokka jeg..hehe!

  Har en noen dager gammel, nyfødt blogg her;
  http://akaisill.blogspot.com/

 5. februar 17, 2010 / 09:45

  For en lykke at jeg oppdaget bloggen din!! (Via nib). Her skal jeg lese mer! Når barna sover i kveld:) Det lille jeg fikk sett ser fantastisk fint ut! Jeg har nettopp begynt å interessere meg for fotografering og har utrolig lyst til å lære mer! Helst vil jeg lære «alt» på kortest mulig tid!:) Og helst vil jeg kjøpe «alt» utstyr med en gang…:)

 6. februar 17, 2010 / 12:00

  Jeg sleit med det med kald mat jeg også. Men så sa pedagogen i barnehagen: ‘bare la henne prøve selv. det blir gris til å begynne med, men det går bedre og bedre etterhvert. La henne se på hvordan du gjør det. De elsker å herme, og selv om de spiser med fingrene så lærere de av å observere.’ Så vi gjorde det. Så da Leah var ett ville hun ikke lenger ha ‘spesialmat’, hun ville ha det samme som oss, og hun spiste for det meste selv. Kjempe praktisk! Nå er hun ett og ett halv og søler nesten ikke. Hun bruker fortsatt fingrene, men de kan vaskes! :)

 7. februar 18, 2010 / 21:56

  Så utrolig pen du er!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.