Naturally blonde hair.

Ågud, av og til er jeg bare så lazy. Som nå. Jeg orket ikke ta opp kameraet, knipse et bilde, legge det inn, forminske det, laste det opp på photobucket og lime det inn her, så derfor brukte jeg Photo Booth istedet. Som jeg hater. Det finnes virkelig ikke bilder som er kjedeligere enn slike. Unnskyldningen min er at jeg er småsyk. Forkjølet og feverish. Men uansett, poenget var at jeg har farget håret litt igjen! Nå har jeg vel omtrent fått min naturlige farge tilbake. En slags blondfarge. Askeblond. Kommuneblond. Med noen få lyse striper tror jeg det blir knall. Og en klipp, selvfølgelig. Håret mitt er mer flisete enn håret till trollmor som har lagt sine elleve små troll, og alle vet at håret til trollene er veldig flisete. Jeg kødder ikke. Jeg gruer meg til å dra til frisøren. Frisøren kommer til å rynke på nesa, sukke oppgitt og si «vi må nok ta minst mye» mens hun (eller han) viser en hel kilometer mellom tommelen og pekefingeren.

Sukk.

Del

Kommentarer

 1. februar 8, 2010 / 14:18

  JEG synes DU er pen uansett, jeg! <3

 2. Drea
  februar 8, 2010 / 14:20

  Aw, takk! :D Uansett om jeg er ufresh, feverish og dedd i desa? TAKK! ;*

 3. Henriette
  februar 8, 2010 / 14:53

  Åssen farge brukte du? Jeg sliter sånn med håret mitt! Var mørk, bleika det, men klarer ikke å få det lysere enn orange/mellomblond! Er naturlig lys blond, og det er så frustrerende! Nå funker ikke bleking engang, så jeg er alltid interessert i hvilke farger andre bruker for å få en fin ask-farge? :)

 4. februar 8, 2010 / 15:25

  Hihi, søta! Enig med Hanne! ^^

  Sv: Veel, hvis det ikke blir vors til Christian, så får vi bare sitte hos meg, da? :) Du er jo den eneste jeg vet om som skal dit! Folk er så kjipe!

 5. Sandra
  februar 8, 2010 / 15:37

  Du er så pen!! :)

 6. februar 8, 2010 / 16:32

  Fantastisk fin hårfarge da. :)

 7. svanhild
  februar 8, 2010 / 17:44

  Pena!:)

 8. februar 8, 2010 / 21:27

  Du er psyko pen uansett hårfarge. Dessuten var fargen nydelig.

 9. februar 9, 2010 / 00:11

  Sv; Aw, tusen takk. Og ja, det skulle du fått lov til en vakker dag. For du er jo faktisk ekstremt dyktig. Jeg beudrer fotografi-talentet ditt veldig mye. Jeg leser bloggen stadig men er dårlig til å legge igjen kommentarer. Fnis.

 10. februar 9, 2010 / 02:17

  Det ble fin farge da :)

 11. Ingrid
  februar 9, 2010 / 19:05

  Det ble fin farge ja, men jeg har alltid trodd du hadde naturlig rødlig hår!! : D

 12. februar 11, 2010 / 09:41

  Jeg syntes du kler den fargen veldig godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.