Ustabilt.

Hei! I dag har One.com hatt big issues, og jeg har dermed ikke fått lov til å blogge før nå. Møkkafolk. Anyways, det er søndag og jeg har vært for lat til å jobbe mer enn nødvendig, og har i steden tatt opp en gammel hobby. Det er vel nå man kanskje forventer å lese at denne hobbyen er strikking, sying, samle på enten klistremerker eller servietter, men jeg snakker ikke om noe av det overnevnte. Jeg snakker om MySpace. Utrolig gøy til tider, men sjansen er nok stor for at jeg glemmer å bruke det fra i morgen av. Men det er greit å bruke litt tid på i dag i alle fall, med tanke på at det er rolig, kjedelig søndag og hele pakka. Noe må jeg jo gjøre for å holde meg selv unna kjøkkenet hvor alle kakene ligger. Brownies, muffins, bløtkake. Man får jo litt lyst til å fråtse, men samvittigheten min forteller meg at jeg har spist nok godt i løpet av helgen. Typisk. Nei, tilbake til MySpace! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. januar 31, 2010 / 16:30

  For et nydelig bilde av deg, Drea :)

 2. januar 31, 2010 / 16:42

  ÅH bra det funker igjen, for bloggen min var helt nede en stund pga one.com. fint bilde av deg!!

 3. januar 31, 2010 / 16:51

  Utrolig fint bilde av deg!

 4. januar 31, 2010 / 17:47

  Pretty girl! :) Du er så flott og uttrykksfull!

  Kan tenke meg kakefatene frister, ja… Åh, som jeg skulle kost meg! *tihi*

 5. januar 31, 2010 / 21:49

  SYKT fint bilde! :D MySpace, ja. Innom det sånn.. Hver andre måned kanskje? Eller ikke det en gang. Glemmer alltid å logge på der, jeg. Men så har jeg ingen venner der heller da, så da blir det jo ikke så gøy. :P

 6. Tina
  januar 31, 2010 / 22:11

  Såå utrolig fine bilda på dæm siste innleggan ^^ likt spess dæm av Vilja med kaninen <3 ho har så fint uttrykk i øyan sine :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.