Hejhallå.

Legg merke til bylysene på bilde 1. Sentral leilighet, sa du? LIKER.

God kveld! Da er jeg hos Andrea (bilde nummer tre) og Richard (kjæresten hennes), og vi har spist god mat og sett en film. Eller, rettere sagt; Richard ser film, jeg og Andrea falt litt ut etterhvert på grunn av manglende subtitles (britisk dialekt kan gå litt fort til tider). Så derfor blogger jeg litt istedet. Jeg savner Vilja og Kaj allerede, og tanken på at jeg ikke får klemme min lille godklump (Vilja, ikke Kaj) igjen før på torsdag er rimelig skummel å tenke på.  Tiden kommer heldigvis til å gå fort mens jeg er borte – jeg har jo veldig mye å gjøre! Snart er det nok torsdag og jeg sitter på båten på vei hjem. Men nå jeg pisse, og etterpå skal jeg finne frem druene og sosialisere meg litt igjen. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. januar 25, 2010 / 21:23

  Du kledde virkelig lyst hår ! :-) Super pent! :)

 2. Sandra
  januar 25, 2010 / 22:13

  haha,»nå må jeg pisse» ;D

 3. januar 25, 2010 / 22:49

  Kos deg kjempe mye ! Blir nok verd å vente på kos fra henne ! ^^

 4. januar 25, 2010 / 22:58

  nam, nå ble jeg sulten..

 5. januar 25, 2010 / 23:55

  Så søte dere er! :D Og ja, leiligheta deres er genial, kan vel nesten ikke bli mye mere sentralt! :D

 6. Eirik
  januar 26, 2010 / 08:37

  vet du hvor tacofatet er fra? ;)

 7. Tina
  januar 26, 2010 / 12:41

  Fininga ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.