Random.

Fire tilfeldige bilder fra januar. I dag stod jeg og Vilja opp litt over syv, Rufus har løpt rundt omkring her inne som en gærning (jeg måtte hive ham ut da han hang rundt hånda mi med både klør og tenner) og Vilja nekter å sove dupp. Jeg har bestilt flybillett til Bergen neste tirsdag, så om du vil bli tatt bilder av har jeg fremdeles bittelitt tid til overs. (Send mail!) Hodepinen fra i går er heldigvis borte, og jeg skal sette meg ned med litt redigering igjen. Men først; få Vilja til å sove. Later!

Del

Kommentarer

 1. januar 21, 2010 / 14:32

  <3 Sala <3
  Nydelig hund!

 2. januar 21, 2010 / 15:20

  Så flink du er:) !

 3. januar 21, 2010 / 15:34

  Heia! Er vignetteringen på siste bilde med vilje?:) Ut over det likte jeg vel det med hunden best :)

 4. Drea
  januar 21, 2010 / 15:40

  William Viker: alt er med vilje. :) Vignetteringen kommer av stor blenderåpning, og jeg valgte å ikke «reparere» det på det nederste bildet. :) Jeg syns det gir stemning! Uten vignetteringen hadde bildet blitt litt… flatt.

 5. januar 21, 2010 / 16:07

  Det første bildet var skikkelig supert! Kjempefin stemning! :)

 6. januar 21, 2010 / 21:04

  Hei. Kom plutselig over bloggen din. Så utrolig mange flotte bilder du har! Det med hunden her var kjempeflott, fanger virkelig et uttrykk syns jeg!
  Kommer nok til å titte innom igjen:)

 7. januar 22, 2010 / 02:06

  Det første bilde er fantastisk nydelig!! :)

 8. januar 22, 2010 / 18:45

  Hei. Har du tatt de utsiktsbildene hjemmeifra? I såfall bor du rett ved min kjære mormor. Det er den nysgjerrige gammelkjerringa som bor i hjørneleiligheten i det røde huset. Du har sikkert sett henne bak gardina? ;)

 9. Drea
  januar 22, 2010 / 18:54

  Silje: hihi, ja, de har jeg tatt fra ruta/verandaen! :) Men jeg har aldri lagt merke til en nysgjerrig gammelkjerring bak ei gardin i det røde huset! ;) Men det er kanskje for at jeg aldri ser noe særlig i de andre husene? :b Hehe! :D Nå kommer jeg garantert til å se. :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.