Sunday is the seventh and last day of the week.

Det ble visst «dagen-i-bilder»-bilder i dag også. Skuffende nok så ble det ingen «planlagte» bilder i dag heller. Men i morgen har jeg store planer om å ta en tur i studioet. Da skal jeg bruke Vilja som testperson på plexiglasset. Det blir gøy. Jeg elsker studiobilder med refleksjoner i gulvet, og endelig kan jeg prøve det selv. Og kanskje jeg prøver å ta noen egobilder også. Jeg tenkte i grunn jeg skulle vente til jeg var blond med å lage ny header, men… Hvem vet når jeg får råd til å ta meg en tur til frisøren? Kanskje skal jeg bare prøve å gjøre det selv? Håret altså. Vups, avsporing. Tilbake til dagen i dag. Vi har vært på Nordskaget (hos Kajs foreldre) og spist middag (det var utrolig godt!), og hver gang jeg skulle prøve å ta noen bilder av Vilja så stakk hun av. Kanskje har hun blitt lei av kameramamma allerede. Buhu. Men nå skal vi leke litt før Vilja får seg et bad. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. januar 10, 2010 / 18:51

  Oy, det blir litt rart å se deg med blondt hår, eller kanskje ikke rart da, men uvandt! Sikkert fint :) Håper dere har hatt en super helg. Så sånn ut

 2. januar 10, 2010 / 19:11

  Håper du har hatt en fin helg :)

 3. januar 10, 2010 / 19:26

  Du får sykt brae bilder med det nye kameraet! så skarpt og klart:D

 4. januar 10, 2010 / 19:28

  Det blir spennende med blonde-Drea! :D Gøy med forandring, selvom jeg liker oransje-Drea veldig godt ;) Hehe.

  Refleksjoner i gulvet er utrolig kult! Gleder meg til resultatet…

 5. januar 10, 2010 / 19:42

  Søte Viljabilder og gleder meg veldig til å se studiobilder igjen. :D

 6. januar 10, 2010 / 20:16

  Åå, så utrolig søt Vilja er!

 7. januar 10, 2010 / 21:14

  Sv: Det hadde vært veldig moro^^! Så om du er i Oslo en gang, så si ifra!

 8. januar 11, 2010 / 00:25

  Hun blir større og større! :) Hun ser alltid så lur ut :P Blir nok noe stort hun der! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.