Mali og Maryell.

Litt studiobilder igjen. Dette er Mali og Maryell, og de tok jeg bilder av en gang i desember. Kjempesøte jenter altså! Apropos studioet; Kaj prøver å tette lekkasjene nå, så jeg forhåpentligvis kan få ta litt bilder igjen. Først må selvfølgelig kameraet mitt komme, men snart er i alle fall studioet klart. Derfor tenkte jeg at jeg skulle ta litt bilder av det i dag, så dere får se hvordan det ser ut. Eller kanskje en liten film siden jeg ikke har vidvinkel lenger. Film it is. Nei, nå skal jeg få Vilja i seng. Hun åler seg rundt på gulvet og spiser pelsdotter som Rufus har lagt igjen på teppet. Fysja. Later!

Del

Kommentarer

 1. januar 2, 2010 / 12:42

  Nydelige jenter:-) Du tar så vakre bilder, Drea!

  Og tusen takk for kommentar på innlegget mitt…….:-s

 2. januar 2, 2010 / 13:01

  Flott, gleder meg til å se studioet :D FILM! :)

 3. januar 2, 2010 / 13:29

  hehe, så søøøte..veldig fine bilder ja :)

 4. januar 2, 2010 / 15:31

  Herlig! :P Blir nesten babysyk her! :P

 5. januar 2, 2010 / 15:36

  åå, så søte :)

 6. januar 2, 2010 / 20:49

  Heisann

  Kanskje du har gjort det tidligere, men jeg spør antway! Har du noen gang lagt ut bilder av studioet ditt, evt skrevet hvilket utstyr du bruker når du tar studiobilder? Tenker da på blitzlamper osv. :) Hadde vært artig å sett hvordan du har det!

 7. januar 2, 2010 / 22:14

  Så utrolig søte. Likte veldig godt det første bildet :)

 8. januar 3, 2010 / 20:07

  Gud så söta bilder :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.