Sometimes I just want to hide behind a mask.

Man skulle nesten ikke tro at det gikk an å ha to skikkelig dårlige dager på rad, men det går visst an allikevel. Jeg har hatt den ene krisen etter den andre, og nå får det meg til å høres ut som en skikkelig dramaqueen. Men det er sant. Studiobakgrunnen har blitt ødelagt på grunn av smeltet snø som kom rennende inn gjennom taket i studioet, badegulvet ble oversvømt etter at jeg tok et avslappende bad og i dag fungerte ikke blitzene overhodet når jeg skulle ta bilder av en familie. For å toppe det hele gikk sikringa, så alt i studioet ble mørkt, og vi fikk ikke fiksa det med det første heller. Så der satt familien – i mørket. Koselig. Jeg sleit. Jeg sleit ordentlig, og det har ødelagt humøret mitt litt for en liten stund. Jeg hater at ting ikke går på skinner, selv om at jeg vet at man ikke kan forvente det til enhver tid. Ting går galt i blant, sånn er det bare. Det er bare så innmari, innmari flaut når det går galt foran en familie som vil bli fotografert. Jaja, nå har jeg fått det ut, så nå skal jeg legge det hele bak meg. Det hjelper tross alt ikke å syte om det i lang tid fremover. Sånn. Nå er det gode humøret tilbake igjen. Hejdå!

Del

Kommentarer

 1. desember 9, 2009 / 21:02

  Huff, så kjedelig… Får håpe du har brukt opp uflaks kvoten din for en stund fremover, man vil jo gjerne at ting skal gå på skinner :)

 2. desember 9, 2009 / 21:41

  Flott att du kan få det ut, og ikke tenke på det mer.
  Kult bilde. Jeg eeelsker glitter. :)

 3. desember 9, 2009 / 21:43

  Huff, føler meg deg.. jeg håper imorgen blir bedre for deg, jeg skal i alle fall krysse fingrene. Og familien hadde sikkert forståelse for at av og til går ting skeis, selv om det ikke er noe morro å stå der og ikke få ting til.

 4. desember 9, 2009 / 21:43

  Auda – det hørtes ganske fælt ut, ja! Men som du sier – slikt skjer, og det er jeg sikker på de aller, aller fleste har stor forståelse for!!

 5. desember 9, 2009 / 21:43

  fæl dag jeg også, huffa meg, en ulykke kommer sjelden alene. Små nervøs på at jeg blir kasta ut i morgen, pluss at jeg skal opereres…. hehe, håper det ordner seg for snille piker!

 6. desember 9, 2009 / 22:00

  Er inne i en down periode selv, det suger. Føler liksom at man ikke kommer opp igjen :P

  Veldig kjipt det med studioet da. Håper det ble fikset :)

 7. desember 9, 2009 / 22:15

  Hei! Har nettop kommet over siden din! Må si du har virkelig et talent! Jeg driver med fotografering som hobby, vil lære mer og gjerne jobbe på heltid med fotografering til slutt. Er derfor utrolig motiverende å se hva du får til! Jeg lurer på hvilket redigeringsprogram du bruker?

 8. desember 9, 2009 / 22:20

  mhm, krysser fingrene for at det ordner seg ;) og ikke minst at du får en problemfri dag i morgen! ^^

 9. desember 9, 2009 / 22:52

  Uff, det hørtes ikke morsomt ut! ;o
  – Hvordan får du til de lys «flekkene» ? :)

 10. desember 9, 2009 / 23:23

  Uff, det var voldsomt så alt skulle gå galt da! Sånne dager er fæle! Bra du klarer å legge det bak deg så fort :)

 11. desember 9, 2009 / 23:41

  Neeeei, så utrolig kjedelig!!! Nå kan det vel bare gå en vei igjen :) krysser fingrene for at du får en bedre dag i morgen.

  Blir moro å få tantebarn ja, kan tenke meg det kommer utrolig masse flotte bilder fra deg da :o)

 12. desember 10, 2009 / 00:39

  Svar: Åhja, det tror jag också! Det är grymt! :D

 13. desember 10, 2009 / 00:52

  usj, så utrolig kjedelig.. får håpe at uflaks kvoten er brukt opp for i år.

 14. desember 10, 2009 / 01:35

  Ojda. Det var mye på en og samme gang :/
  Virkelig teit.
  Men da har vell det stygge skjedd og alt kommer vell kanskje og forhåpentligvis til å gå på skinner en stund fremover nå da :)

 15. desember 10, 2009 / 03:24

  wow, jeg elsker alle bilder du tar. du er så flink.

  jeg lurer litt på en ting, hvordan får du til alle de rundingene i bildet som ligner lys? har sett en del andre som har slikt på bilder, og det er utrolig kult :)

 16. desember 10, 2009 / 04:42

  Hei Drea! :)
  Om jeg husker riktig så fikk du byttet følgerne dine via bloglovin over til den nye bloggen din (altså for en stund tilbake). Jeg bare lurte på hvordan du gjorde det? :) Skal ordne meg ny blogg på grunn av designproblemer, så hadde det vært litt greit å kunne «overføre» følgerne til min nye blogg :)

  Klem fra meg.

 17. svanhild
  desember 10, 2009 / 08:31

  du er flink du!
  klart ikke alt kan gå på skinner alltid – men du er uansett kjempeflink, kan bare si woooow!

 18. desember 30, 2009 / 01:53

  Utrolig fine bilder du tar, likte spesielt dette.
  Søt sauemaske btw, hvor fikk du tak i den :] ?

 19. ElinN
  april 26, 2010 / 14:16

  Så kult! Hvor finner du sånn lens flare??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.