You must be cold.

Jeg er glad jeg ikke er en fugl som må sitte ute og fryse nå. Jeg er glad jeg sitter inne i varmen fra peisen, og jeg er glad det snart er mat. Jeg er sulten. Det er godt det er lørdagskveld, for lørdagskveld betyr alltid god mat. Sånn har det alltid vært. Snart skal jeg begynne den evinnelige letingen etter et godt lørdagsprogram på tv, men noe sier meg at jeg kommer til å bli like skuffet i dag som alle andre lørdager. Sånn har det alltid vært. Lørdag er allikevel ukas nest beste dag. Rett etter fredag.

Del

Kommentarer

 1. november 7, 2009 / 21:12

  Jeg er helt enig, etter fredag er lørdag ukens beste dag. Ha en god lørdagskveld! :)

 2. november 8, 2009 / 01:07

  åh for et pent bilde da. og ja, lørdager er herlige, men tv-en en litt sugen, aldri noe bra å se på :p

  WORLD OF DRAMA – klisjebarnet.wordpress.com

 3. november 8, 2009 / 11:28

  Nesten enig, men synes fredag er hakket bedre enn lørdag. Like god mat, hele helga foran seg og ikke minst en langt bedre tv-kveld :-)

 4. Drea
  november 8, 2009 / 11:47

  Elise: det står jo at jeg synes det også. :b Lørdag er ukas NEST beste dag, rett etter fredag! ;)

 5. november 8, 2009 / 13:05

  Du er en utrolig bra fotograf, Drea. Nettopp derfor du er den fotobloggen jeg leser mest og sjekker hver dag. Du har en sånn spesiell varme og noen helt fantastiske lysnyanser i dine bilder og jeg tar meg selv i å se på dem gang på gang:) Er det slik at du har eget studio? Du har snakket om at du har tatt bilder i studioet noen ganger:) Kan hende jeg har misforstått:)

 6. Drea
  november 8, 2009 / 13:26

  Christina: jeg har eget studio ja, fikset et lite ett i garasjen. :) Tusen takk forresten, utrolig gøy å høre! :D

 7. november 8, 2009 / 17:42

  Kjempe flott bilde atter en gang Drea. Lørdagen er en fin dag ja… herlig mat og alt det der. ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.