Autumn’s here.

Jeans fra Cheap Monday, kjole (brukt som topp), smykke og ring fra Asos.com, sko fra revolveclothing.com, skinnjakke fra Cubus, lue fra H&M, veske fra Vero Moda. Foto: June.

God kveld! Jeg og June sitter på stua og fryser. Senkveld står på, vi følger selvfølgelig med selv om vi blogger (multitasking vet du, vi er jo jenter) og kakaoen står selvfølgelig på bordet. Det gjør druene også. I dag har vi shoppet så smått, men i morgen tar vi nok shoppingen til nye høyder. Neida, Kaj. Ta det med ro. Jeg skal ikke bruke opp alle pengene. Ikke alle. Hva kan man si? Har man penger, har man lov. Nei, nå skal jeg følge med litt mer på Senkveld (det med multitasking var kanskje mer skryt enn realitet) og kanskje prate litt med de menneskene rundt meg. Fine greier. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. oktober 31, 2009 / 00:23

  Du er tøff! Liker at du kjører din egen stil :)

  Kos dere masse, masse!

 2. oktober 31, 2009 / 00:29

  Ah, HERLIGE sko!!!:) jeg har et ganske dumt spørsmål kanskje, men: hvordan får du alt utenom deg selv til å bli blurry på bildet? Er det noe du redigerer i photoshop? I såfall; kan du fortelle meg hvordan?

 3. oktober 31, 2009 / 00:29

  Fantastisk bakgrunn du fant for dagens fotografering :) Kos deg i kveld, og ikke minst med shopping i morgen!

 4. oktober 31, 2009 / 04:46

  Liker toppen!! (:

 5. oktober 31, 2009 / 12:02

  Trivelig å ha gjesteløver fra frøya på besøk! :)

 6. oktober 31, 2009 / 12:18

  Så utrolig tøffe bilder! Her er høsten nesten over. Er et digert lag med frost overalt!

  Er koselig med besøk på fredagskvelden ja :]

 7. oktober 31, 2009 / 18:50

  Su er så fin du. HøstDrea er nydelig. Jeg vil å ta bilder i bladene!

 8. november 1, 2009 / 13:18

  Digger det første bildet! :D Skoene er jo rå, må innrømme jeg var litt skeptisk når jeg så bildet av bare skoene og ikke hvordan de var på. Og lua der er elsk <3

 9. november 1, 2009 / 23:01

  Fint om du svarer på spørsmålet mitt:)

 10. november 3, 2009 / 20:19

  hadde fortsatt vært veldig fint om du svarte på spørsmålet mitt, som står litt lenger oppe her på kommentarene!

 11. november 8, 2009 / 13:04

  Leser du kommentarene egentlig?

 12. Drea
  november 8, 2009 / 13:17

  Marianne: ja, jeg leser kommentarene, men noen forsvinner i blant, og jeg beklager at jeg ikke har sett de to siste kommentarene fra deg! NÅ skal du endelig få svar. For å få uklar bakgrunn må du stille på kameraet. Du må bruke stor blenderåpning. Blenderåpningens innstillinger vises som dette: f/2.8. På disse bildene har jeg brukt et objektiv med stor blender, det vil si f/1.4, og derfor får jeg bakgrunnen så uklar. Jeg er så dårlig på å forklare, men om du googler «stor blenderåpning» finner du antagelig noen som er flinkere enn meg! :)

  Igjen, beklager for seint svar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.