Sebastian, you save my hair every day.

Sebastian, fra venstre: foundation hydre conditioner (280 kr) og shampoo (270 kr), hydre treatment (330 kr) og flaunt shine define (290 kr).

Hår. Hår, hår, hår, hår. Det er viktig. Okei, nå hørtes jeg enten veldig ironisk ut, eller jeg minnet mye om Jan Thomas. Ingen av delene var det jeg var ute etter, for det jeg ville si var enkelt og greit at hår er viktig. Det er utrolig hva rent og pent hår kan gjøre med selvfølelsen, så jeg mener det er viktig å pleie det ordentlig. Til det har man jo et hav av produkter å velge i, og hvem vet hva som fungerer og ikke fungerer? Jeg er så heldig å få tilsendt endel gode hårprodukter fra Wella, og etter at jeg for første gang prøvde dem har jeg blitt ganske så avhengig. De er virkelig gode, og om jeg ikke mente det hadde jeg heller kjøpt meg andre produkter. Alt for sunt og fint hår. Anyways, det jeg ville si var at disse produktene er absolutt verdt å prøve! Fungerer knall for håret mitt i alle fall. Flaunt shine define er veldig god å ha før man retter/krøller håret. Den beskytter og gjør at resultatet holder lengre. Goodie. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. oktober 24, 2009 / 18:52

  Du tar så utrolig fine bilder! Jeg blir så imponert når selv bilder av enkle ting som shapo ser flotte ut :) Kanskje jeg skal lære meg å ta fine bilder jeg og.. ? Digger bloggen din :D

 2. Gunvor
  oktober 24, 2009 / 20:02

  Jeg trenger også å få håret mitt reddet. Håret mitt er et katastrofeområde og det er ikke alltid like gøy å gå sånn hver dag siden jeg ikke har sjangs til å få det fint :D haha.
  kråkereir liksom.

 3. oktober 24, 2009 / 20:07

  Ingenting er som gode hårprodukter. Jeg begynte å bruke Redken Extreme etter at jeg bleket håret og jeg tror det er mye takket være Redken at håret mitt fortsatt ser bra ut. Og hårkur fra Fudge, håret går fra å være tyggiskonsistens til silkemykt :D

 4. Ida
  oktober 29, 2009 / 22:24

  Ja, hår er virkelig viktig, og det er godt å se at «gjennomsnitsjenter» som deg faktisk tar vare på håret med annet enn meny- og vitakosmetikk som de får tilsendt fra billig nettsider, der er det gjerne parabener og annet silikon som gjør at håret blir glatt.. Gjett hvorfor!?
  Jeg jobber som frisør i Nikita på tveita senter og vet virkelig at sebastian er kremen av kremen! Helt konge! Fortsett å spre det gode budskapet! Redken extreme/real control og Sebastian penetraitt er flotte produkter til skadet hår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.