City lights.

God morgen! Jeg må virkelig slutte å si hva jeg skal gjøre på bloggen, for om jeg nevner det blir det til at jeg aldri gjør det. Som for eksempel Elf-sminken jeg snakket om for lenge siden. Jeg skulle jo fortelle hva jeg syntes, men det har jeg ikke gjort. Jeg har lovt videoblogg, men den har heller ikke kommet, og i gårkveld sa jeg at jeg skulle blogge senere på kvelden. Jeg er useless.  Sånn er jeg. Bear with me. Om jeg har mye jeg føler jeg gjøre, så blir jeg så stresset at jeg ikke gjøre noe av det. Tåpelig. Skjerpings! Men i dag skal jeg ta bilder av ei lita jente som ble født på februar, så hun er altså ikke så mye yngre enn Vilja. Det blir nok gøy, og jeg er selvfølgelig supernervøs. Det er jeg alltid, for som jeg har nevnt tidligere er jeg alltid veldig redd for at folk ikke skal bli fornøyde. Men nå har Vilja sovnet, så nå skal jeg hoppe i dusjen, deretter må jeg forberede meg. Hugs.

Del

Kommentarer

 1. september 30, 2009 / 09:13

  Tror det kommer til å gå bra, jeg! Du tar helt fantastiske bilder, og det hører til at man blir misfornøyd med sine egne…
  Lykke til i hvert fall! :)

 2. september 30, 2009 / 09:30

  Break a leg! Det kommer til å gå bra!

 3. september 30, 2009 / 10:12

  Jeg kjenner meg igjen, jeg utsetter også alt jeg må og bør gjøre hvis jeg føler at det blir for mye :P Lykke til med fotoshoot! Det går nok kjempebra :D

 4. september 30, 2009 / 11:35

  Har du fiksa seg sånn får å ta hjerte-bookeh, eller har du lagt et annet bilde oppå bildet etterpå? :P Stilig var det ihvertfall! :D

 5. september 30, 2009 / 11:40

  Jeg har det på akkurat samme måte! Når jeg har avtaler og ting jeg må gjøre blir jeg superstresset, og vil helst ikke gjøre noe som helst! *ler* Så— full forståelse fra denne kanten, altså!

  Du – det går nok kjempebra med shooten – du er så flink! Dessuten blir bildene uansett mye bedre enn kunden ville fått til selv, så de blir nok meget fornøyde ;)

 6. Drea
  september 30, 2009 / 11:41

  June: Jeg har juksa med photoshop denne gangen, men jeg har store planer om å laage meg hjertebokehgreie etterhvert også! Men det har seg slik at jeg er skikkelig DÅRLIG til å klippe! =/

 7. september 30, 2009 / 18:16

  Lykke til, tipper det går bra :D Vilja er alltid så søt!

 8. oktober 1, 2009 / 06:47

  Herregud, jeg skrev for med en Å! Men ja, synes det høres så vanskelig ut jeg, å lage sånn hjerteting. Ante ikke at det var sånn de gjorde det heller, før jeg leste det et sted. Trodde det bare var tilfeldig at lysene ble formet som hjerter, jeg. :P Hihi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.