All is full of love.

Björk – All is full of love.

Herlig sang. Siden alt annet går litt i mot i dag. Jeg tenkte jeg skulle hive inn outfitbilder fra løragen, men så kom jeg på at jeg aldri tok bilder av det. Dermed skiftet jeg klær, løp ut i vinden, satte fra meg kameraet, løp tilbake, stilte meg opp, poserte og trykket på selvtuløserknappen. Knappen fungerte selvfølgelig ikke, så det ble jo ingen bilder. Irriterende. Dermed løp jeg bare bannende inn igjen, lei av hele dritten. Jeg får vel spørre pent om Kaj vil leke motefotograf i løpet av dagen i stedet. Om jeg orker. Om humøret tillater det.

Anyways, jeg har fått helt dilla på denne sangen (igjen). Har ikke hørt den på… gud vet hvor lenge, men den er fremdeles like bra. Hør på den, gjerne med full lyd og god bass. Det er da den er best. snart kommer Kaj hjem fra jobb, og da skal vi lage fotostudio i garasjen. Endelig, endelig, endelig! Vi regner med vi skal ha det klart til helgen. Jeg kan nesten ikke vente, men det er jeg vel fint nødt til. Det blir bra. Later!

Del

Kommentarer

 1. Janne
  september 2, 2009 / 13:32

  Hei:)
  Tar du på deg fotooppdrag? Om det evt. går an å bestille deg til fotografering av f.eks barn?:)
  Du tar fantastiske bilder!

 2. Drea
  september 2, 2009 / 13:35

  Janne: det gjør jeg vet du! Når jeg har fått opp studioet i garasjen skal jeg sette opp ei prisliste også, med ulike pakkealternativer. Jeg kan informere litt om det her på bloggen når alt er klart om du vil! :) Takk forresten! :D

 3. september 2, 2009 / 13:44

  Hun er sær hun damen der :P

 4. september 2, 2009 / 14:37

  sv: hmm… fant ut det jeg også. Det er jo litt teit regel da syns jeg. At bare fordi man blir født er man medlem i en kristen organisasjon. grr.. Tusen takk for komplimentet =)

  btw: jeg elsker björk. Den sangen er kjempe fin!

 5. anonym
  september 2, 2009 / 15:41

  Kan du skrive litt om Elf sminken? Om du har prøvd den da altså :p Vurderer og kjøpe derfra :)

 6. september 2, 2009 / 15:42

  Björk er fantastisk! Håper på bilder i kveld, alltid like flott! Inspirerende!

 7. september 2, 2009 / 21:16

  Kjenner til den følelsen når kamera svikter og du bare er drittlei!! Argh!

  Så kult at studioet snart er på plass! Skjønner SÅ godt at du er spent!!

 8. september 2, 2009 / 21:27

  Sangen der er nydelig! Jeg hadde ikke hørt den før Bjørn Opsahl kurset, men har hørt en del på den etterpå – den gir meg frysninger :P Gleder meg til å se både bilder av og bilder fra studioet, det blir nok knallbra! :D

 9. Drea
  september 2, 2009 / 21:36

  Bente: jeg har ikke hørt den på ei gooood stund nå, så jeg ble så glad når den stod på på kurset! :D Den er jo enormt bra! Det var godt å bli mint på den igjen! :)

 10. januar 25, 2010 / 23:40

  det minnet meg på at det er lenge siden jeg har hørt på björk! :p det må fikses!!

 11. oktober 21, 2011 / 05:24

  Essays like this are so important to brodnaenig people’s horizons.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.