Alcohol makes people drunk.

KaChing! Her er mange bilder fra i gårkveld. Av en eller annen merkelig grunn tilbringte vi mesteparten av tiden på kjøkkenet. Det er kanskje ikke så merkelig allikevel når jeg tenker meg om, for det var rimelig fullt av folk på stuene. Dessuten er kjøkkenet praktisk. Iskald øl rett fra kjøleskapet, uten å gå en meter! Herlig. Som dere kanskje også legger merke til har jeg farget håret. Brunt it is, og jeg liker det. Hva syns du?

Workshoppen med Bjørn Opsahl ble jeg dessverre litt skuffet over. Jeg sitter ikke igjen med så mye etter åtte timer med skitprat, tøysing, tulling og prating om Bjørns liv. Dessverre. For all del, han er en flink og morsom mann som har opplevd mye som er gøy å høre om, men de åtte timene var nok ikke verdt 1750 kroner etter min mening. Jeg hadde store forventninger om å lære endel. Det jeg føler jeg har lært i løpet av dagen er at det kan lønne seg å være flink fotoassistent for en eller annen fotograf, at det er forbanna vanskelig å få publisert bilder i Elle og at Bjørn Opsahl ikke liker Mira Craig. Jaja, det er da noe. Nå er det tid for kakao. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. august 30, 2009 / 22:35

  Mja.. Syntes din naturlige farge var finest jeg da. Men var fint med brunt også :)

  Hm.. Så det betyr at jeg ikke bør gå på kurs med han altså :P Har lyst til å gå på fotokurs, men er vanskelig å komme seg noen steder når en verken har penger eller billappen. Gleder meg til jeg flytter til tr.heim og kan begynne å leve litt!

 2. august 30, 2009 / 22:41

  Fine bilder! Syns du kledde fargen innmari bra:)

 3. Merete
  august 30, 2009 / 22:43

  Veldig fin farge til deg! :)

  Vet du hvor eierne av leiligheten har kjøpt den hvite tavlen? Ønsker meg en slik, en.. :)

 4. august 30, 2009 / 22:44

  Very nice! =)

 5. august 30, 2009 / 22:53

  Som sagt tidligere, jeg syns du kler det brune ;)

  Så dårlige greier da, med fotokurset.. Jeg tenkte jeg skulle melde meg på, men da droppet jeg det.

 6. august 30, 2009 / 22:54

  Merete; Den er nok kjøpt på Ikea :P

 7. august 30, 2009 / 23:03

  Du passer brunt hår veldig godt :)
  Veldig kjedelig at du ikke fikk noe ut av workshopen, og bra du forteller det videre så vi vet at det ikke er noe å satse på. Skulle jo tro man fikk mer ut av det når man betaler såpass mye.

 8. august 30, 2009 / 23:20

  Kjipt med fotokurs hvor kursholdere snakker seg bort med personlige historier :/ Er så heldig at vi har en fotograf som lærer i faget trykk og foto på vgs, så håper vi får lære mye av henne. Men frykter at det blir mye basic som jeg vet fra før.. Men men :P

 9. august 30, 2009 / 23:21

  HERLIG! :-D Flere bilder av meg foresten? :-b Hvis ikke så stjeler jeg bare disse! Muhaha! :-D Lurer litt på hva som skjer på det nest siste bildet der, men et sånn bilde må jeg nesten tåle når jeg ser såpass ok ut på de andre. Mihi. :-D

 10. august 30, 2009 / 23:25

  Foresten, jeg ønsker meg større versjoner. Orker du å sende, pretty please? :-D

 11. august 30, 2009 / 23:29

  Haha – så fantastisk herlige og livlige bilder! Utrolig fint lys på dem, syns jeg. Du er superflink! Og det var morro å se deg med ny hårfarge – kjente deg ikke igjen først! Tenkte: Er det Andrea? Nei… Eller – jo… Eller? Hehe… :D

  Så dumt at fotokurset var en skuffelse :/ Hørtes ikke særlig bra ut slik du beskriver det, nei…

 12. august 30, 2009 / 23:37

  Jeg misunner hvor perfekt du får til bildene dine. Alle blir jo så nydelige og livlige. :)

  Kjipt å høre at workshoppen var skuffende. Du fikk i alle fall prøvd det ut nå da, og kan anbefale andre til å ikke betale penger for et slikt kurs. Hihi. :)

 13. august 30, 2009 / 23:39

  Kjempefint med brunt hår!
  Fine bilder :D kjipt med det fotokurset :/

 14. august 31, 2009 / 00:06

  wow, kjente deg nesten ikke igjen med nytt hår, men du ser FAB ut :)

 15. august 31, 2009 / 00:38

  du ble fiiin med det brune håret :D woho!

 16. august 31, 2009 / 00:48

  Utrolig dårlig å ta betalt så mye for å lære vekk så lite :/
  Jeg var på nybegynnerkurs med cannon for noen måner siden, og synes det var veldig givende :) jeg drar gjerne på kurs med dem igjen hvis de kommer til byen for å holde flere kurs :)

 17. august 31, 2009 / 01:09

  Haha, jeg elsker tittelen din <3

  Nydelig farge på håret, forresten! Du kledde den skikkelig godt!

 18. august 31, 2009 / 01:24

  Du har så stilige fotografier at man skulle tro du levde i en film… idyllisk hvert eneste innlegg :) Så skikkelig koselig ut ^.^

 19. august 31, 2009 / 01:25

  Du minner meg faktisk veldig om Milla Jovovich når jeg tenker meg om *ler*… så det nå nettopp :P

 20. Drea
  august 31, 2009 / 08:59

  PlainTom: det har jeg faktisk fått hørt før også! :b Hihi, takk! :D

 21. august 31, 2009 / 10:50

  Haha, awesome! (:

 22. august 31, 2009 / 13:43

  Kjedelig å ikke sitte igjen med noe som man har ønsket da :S

 23. august 31, 2009 / 16:39

  Jeg synes håret ditt ble pent, og for en teit mann.. (:

 24. Kathrine
  august 31, 2009 / 17:48

  Du kler brunt hår,men jeg liker deg best med den fargen du hadde:)

 25. august 31, 2009 / 19:51

  Veldig bra farge til deg! Frisør eller hjemmesnekkra?
  Jeg fiår aldri til skikkelig BRUN, det blir alltid rødskjær. TIps til farge?
  At fotografen er heldig med utseendet sitt, veier kansje ikke opp for
  pris og forventninger nei…Men så vet du det:)

 26. august 31, 2009 / 20:03

  Herlige festbilder :D

  Jeg synes også det ble litt for mye fyllehistorier til at det var verdt 1750kr. De burde iallefall ikke kalt det workshop og sagt at vi skulle ha med kamera..! Da forventer man jo at man får litt praksis iallefall, og ikke bare foredrag. Menmen, noen av tipsene er jo greie å ha med seg da :)

 27. Drea
  august 31, 2009 / 20:52

  Bente: helt enig! Hvorfor ikke kalle det foredrag? Det var jo DET det var. Ikke noen workshop. :( Jaja, jeg får melde meg på lyssettingkurset som skal være snart i stedet! Var hyggelig å møte deg i alle fall da! :D

 28. august 31, 2009 / 23:28

  For noen nydelige bilder :) Du er flink!

 29. september 1, 2009 / 18:39

  Hei!

  Liker bloggen din utrolig godt. Du tar nydelige bilder..

  Ble litt glad for å høre at «workshoppen» ikke var så heftig. Skulle egentlig vært med i Oslo, men kunne ikke. Har plaget meg litt.. Men nå er jeg like glad for at jeg sparte de pengene.

  Litt merkelig at de ikke opplyser om at det er forerag i grunnen. Skuffende om man forventer å lære praktiske lysettinger og lignende.

 30. Kristin
  september 2, 2009 / 18:56

  Åå, trodde du brukte parykken! :P haha
  Jeg digger fargen du har hatt, men syns brunt kler deg bedre :)
  Ser ut som dere hadde det gøy :)

 31. september 4, 2009 / 18:40

  enig med deg ang Bjørn Opsahl greiene. jeg var der i forb. med skole og slapp og betale, men kunne like så godt ha vært hjemme..

  det virka ikkje som han hadde respekt for noe annet innen foto enn det han drev med selv..
  foto-bransjen er skitten nok fra før. hans historier om løgner stjeling osv for å få jobber blei bare provoserende å høre på…

  og forresten..! er han interessert i selve fotografiet eller bare å få tatt bilde av mest mulig kjendiser…? de der listene hans ble ihvertfall nevt en del…

  Kamir eller Kamil? hadde litt mer vettugt å komme med da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.