Ten dresses.

Jeg har fått et par nye annonsører på bloggen nå, og Modcloth er en av dem. Jeg elsker virkelig klærne fra denne butikken altså. Passer meg perfekt. Sløyfer, farger, vintage. Ovenfor kan du se ti kjoler derfra, og jeg kunne godt ha tatt med enda fler. Av de ovenfor liker jeg spesielt godt nummer en, Twiggykjolen, og nummer to fra høyre på nederste rekke. Den blå. De liker jeg faktisk så godt at jeg har bestilt dem til meg selv. To must-haves for min del. Jeg må selvfølgelig bruke den brune parykken når jeg skal bruke Twiggykjolen, for den passer absolutt ikke sammen med hårfargen min. Ta en titt innpå der, og om du bestemmer deg for å handle litt; trykk gjerne på reklamen jeg har i margen til høyre i bloggen. Da blir jeg glad. ♥

Del

Kommentarer

 1. Eva
  august 18, 2009 / 16:02

  Så veldig masse fint det var på den siden! takk for fin link og tips:)

 2. Kathrine
  august 18, 2009 / 16:16

  Kjære Andrea.

  Jeg leste bloggen din hver enste dag før, du var en av mine 2 favorittbloggere. Hva skjedde? Du har så mye interessant å skrive om. Dette er jo selvfølgelig bare min meninge, men siden lesertallene dine har sunkte litt – må det jo være flere som mener det.

  Jeg vil høre om, hvordan det er å være ung mamma, savner du venner, hvordan har verden din forandret seg etter at du fikk barn. du er ganske unik. Du er like gammel som meg og er mamma og «nesten gift» :-) Fortell om hva som kan være problemet med å være sammen med en som er så mye eldre, har dere møtt motstand fra andre, familie og venner? Hva gjør at det funker for dere. Tenker du mye på at du ikke har mer utdannelse, gjør det deg redd.. Du kan skrive om så mye spennede, og det er så mye vi lesere lurer på. Jeg syns i alle fall det ikke er spennende å lese om hjemmelaget pizza.

  Hilsen Kathrine som virkelig savner gnisten denne bloggen hadde så mye av før.

 3. august 18, 2009 / 16:19

  Åååå så herlige kjoler!

 4. august 18, 2009 / 16:26

  Congratz med ny annonsør. Men hvordan fungerer det egentlig?
  At man kjøper en del først, fra en hjemmeside, og så sier man «Hei, du, jeg kjøper en del fra dere, og leserne mine liker tinga jeg har, skal jeg reklamere litt for dere, mot betaling?»

 5. Drea
  august 18, 2009 / 16:30

  Tone D: det er faktisk ikke verre enn å registrere seg hos affiliatesider, så sender man en slags søknad og om man får godkjent får man reklame å legge ut. Så får jeg en prosentandel av det som kjøpes gjennom linken på bloggen min! :) Det finnes mange ulike slike affiliatesider. Sjekk ut zanox.se eller Tradedoubler.com! :)

 6. august 18, 2009 / 16:44

  Aww, nydelige kjoler :D
  Likte veldig godt første og siste kjole på nederste rekke!

 7. august 18, 2009 / 16:48

  Jeg eeelsker den butikken jeg også!! SÅ mange fine kjoler og skjørt. *dån* Men har ikke bestilt derfra ennå… Kanskje når shoppeforbudet er over? *ler*

  Tusen takk for de koselige kommentarene dine, forresten <3 Du er snill!

 8. august 18, 2009 / 16:51

  så amnge fine. likte nr 3 ekstra godt :)

 9. august 18, 2009 / 16:57

  åå, så masse fine kjoler og alt mulig! Gimme money, please?:)

 10. Elise Iversen
  august 18, 2009 / 17:01

  Hei Drea!
  Jeg lurte på om du har tips til hvordan man kan lage signatur i photoshop. Har du en metode slik at man slipper å lage den på ny hver gang?

  Hilsen
  Hobby-fotograf

 11. Drea
  august 18, 2009 / 17:27

  Elise Iversen: det har jeg vet du! Jeg lastet ned en kjempegrei action hos MCP Actions. Her er direktelink. Trykk på Try Me og finn frem Watermark Actions der. :)

 12. august 18, 2009 / 17:28

  Hei (:
  Jeg har vel strengt tatt aldri kommentert bloggen din før (dumt gjort, i know), men jeg blir jo så oppslukt når jeg leser!
  Jeg elsker bloggen din, kan ikke si noe annet. Du og Vilja er så søte! Hun (Vilja) er uten tvil den søteste ungen jeg noen gang har sett ^^ Prøvde til og med og tegne et bilde av dere for et par dager siden. Originalen er bedre, men kanskje den er verdt en titt? :P
  Jenny

 13. august 18, 2009 / 17:29

  Hei (:
  Jeg har vel strengt tatt aldri kommentert bloggen din før (dumt gjort, i know), men jeg blir jo så oppslukt når jeg leser!
  Men det jeg skulle si.. : Jeg elsker bloggen din, kan ikke si noe annet. Du og Vilja er så søte! Hun (Vilja) er uten tvil den søteste ungen jeg noen gang har sett ^^ Prøvde til og med og tegne et bilde av dere for et par dager siden. Originalen er bedre, men kanskje den er verdt en titt? :P
  Jenny

 14. august 18, 2009 / 17:36

  No. 4-6-10, OMG alle kjolene er så lekre!

 15. #1
  august 18, 2009 / 17:38

  blå og beige øverst, de var syyykt fine!

 16. august 18, 2009 / 17:51

  Den nederst til venstre, og nederst i midten var kjempefin :)

 17. august 18, 2009 / 18:04

  Åh, modcloth har utrolig mye fint !

 18. Drea
  august 18, 2009 / 18:33

  Kathrine: Hei, og takk for konstruktiv kritikk. Jeg syns ikke det har skjedd så mye med bloggen min, men jeg føler det er begrenset hvor mye man kan snakke om det samme. Det er egentlig ikke så mye å si om det heller, jeg savner vennene mine som har flyttet for å gå skole, jeg har det supert med Kaj, vi merker ikke aldersforskjellen overhodet, og det gjør vel strengt tatt ikke familie og venner heller. Jeg stresser ikke med utdannelse, for jeg skal søke til neste høst og gleder meg til å begynne! :) Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan få «gnisten» du snakker om tilbake, for jeg vet ikke helt hva som mangler. :)

 19. august 18, 2009 / 18:35

  AH. Så flotte kjoler. :) Jeg skal inn å se. :)

 20. august 18, 2009 / 20:28

  Den øverste til høyre har jeg utrolig lyst på! Hun ene i Katzenjammer brukte den på Månefestivalen, och jäg blev syk av lengsel

 21. Drea
  august 18, 2009 / 20:31

  Varg: jeg også har lyst på deeen! Den er herlig! :)

 22. august 18, 2009 / 21:10

  Kjære deg, blogg MASSE om twiggykjolen, om hvordan den sitter og MASSE bilder. og sånt. lizm. jeg har fundert fram og tilbake på om jeg skal kjøpe den i over en uke nå!

 23. Drea
  august 18, 2009 / 21:44

  Robyn: I will! :D Jeg har også det, og i dag bestemte jeg meg. MÅ HA! Tihi! :) Åh, jeg tror den blir knall. Håper den passer!

 24. Elise Iversen
  august 18, 2009 / 22:12

  Tusen takk for hjelpen! Det har jeg lett lenge etter ;)

 25. august 18, 2009 / 22:16

  Har så lyst på nummer 3! Og er noen til jeg har sett på ModClth den siste tiden – om jeg bestemmer meg for å kjøpe skal jeg selvfølgelig kjøpe gjennom deg :)

 26. august 18, 2009 / 23:27

  Åh, ser for meg at Twiggy-kjolen og brun parykk blir DØDSFINT på deg! :-D

 27. august 18, 2009 / 23:28

  sv: Haha, dette er nesten for utrolig til å være sant: Jeg har akkurat meld meg på workshopen med Bjørn Opsahl! Hihi :P måtte skynde meg og kapre en plass, så jeg så kommentaren din like etterpå. Meld deg på du også da, det hadde vært gøy :D

  Ps: Kjolene får meg til å sikle! Spesielt nr. 1, 4, 5, 8 og 10. Jeg vil ha alle! Om ikke det blir alle så kanskje det blir en? Da skal jeg isåfall passe på å bruke reklamen din som link :o)

 28. august 18, 2009 / 23:31

  Du bare fortsetter, du :D Hehe. Du skjønner, har blitt mye mer nettshopping på meg etter alle tipsene om shoppingsteder på nettet fra deg! Men er altså virkelig glad for tipsene du gir, for det finnes så mye spennende, vakkert og rimelig der ute som folk flest ikke vet om.

  Takk, flinke blogger-Drea! You’re my nr. 1 favourite blogger! Får jammen meg mye inspirasjon fra deg, gitt. Både når det kommer til shopping og fotografering. Stay cool!

 29. august 18, 2009 / 23:39

  Forresten; leste det Kathrine hadde skrevet her oppe. Hvor gammel er Kaj? Men uansett så synes jeg ikke et tall skal ha noe å si. Du virker i tillegg moden for alderen, så du er et godt eksempel på at en yngre dame kan være sammen med en eldre mann. Det er mange der ut (spesielt voksne) som stusser veldig på dette med aldersforskjell – og det er synd – for det er egentlig bare et tall det er snakk om. Folk bør forstå at det kan oppstå ekte kjærlighet mellom de som er født et godt stykke fra hverandre i tid, og slutte å være så skeptisk til aldersforskjeller. Har selv merket mye til dette med aldersforskjell, og det gjør unge ekstra forvirret og setter mange i en negativ situasjon ved å pese på med «han er så mye eldre, han er alt for gammel» osv. Samtidig skjønner jeg at folk blir skeptiske til slike situasjoner, men som sagt: Ekte kjærlighet kan og vil fortsette å oppstå mellom mennesker med ganske ulik alder.

 30. august 18, 2009 / 23:47

  Ååå så mange nydelige kjoler :) Skal så absolutt ta turen innom når jeg får litt penger på kontoen igjen :)

 31. august 19, 2009 / 00:03

  Så mye flott da;) tror ikke jeg tør gå inn på siden enda, venter fortsatt på lønning..

 32. august 19, 2009 / 00:40

  Var en del veldig fine kjoler der ja :)

 33. Nilei
  august 19, 2009 / 17:45

  Så mye fint! Kan vel si at jeg likte alle dem.

 34. august 19, 2009 / 22:33

  Jeg ser du bestiller mye klær fra nettbutikker, noe jeg gjerne også skulle gjort. Men jeg er alltid «redd» det ikke skal passe osv (og jeg er enormt treg med å da sende i retur, og ender som regel opp med det likevel). Har du noen erfaringer om hvordan størrelsene er på ModCloth? Det var så vanvittig mye fint der! Drømme…:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.