Smile like you mean it.

Jeans (Cheap Monday) og topp fra Asos.com, blazer fra Forever21, smykke fra Etsy.com og sko fra H&M. Foto: Kaj.

Jeg har nevnt det før, men jeg må nevne det igjen; jeg ser så utrolig teit ut når andre tar bilder av meg. Jeg gjøre det selv. Mer påklistra smil skal du lete lenge etter. Jaja. Vi har altså (som du kanskje ser ovenfor) vært en liten tur i Trondheim i dag, for Vilja har vært hos manuellterapeuten igjen. Forhåpentligvis blir nakken hennes helt bra snart, så vi kan få orden på leggerutinene. Men nok om det, og over til… egentlig ikke noe. Jeg er tom. Later!

Del

Kommentarer

 1. Henrikke
  august 13, 2009 / 12:57

  Hei!
  Ville bare si at jeg leser bloggen din hver gang du oppdaterer og synes den er kjempebra ! :D
  Og så lurte jeg på om du fikk overskriften på dette innlegget fra en sang med The Killers?

  Uansett, stå på vidre, du gjør en kjempefin jobb! :D

 2. august 13, 2009 / 13:18

  Syns det var noe kjent med bakgrunnen på bilde ja;) Hva er galt med nakken til Vilja? :( Uansett ha en fin helg drea:)

 3. august 13, 2009 / 13:31

  Kjempefin jakke! Er helt enig med deg, bedre at jeg tar bildet selv med selvutløser enn at noen andre tar bilde! Hva er galt med nakken til Vilja?

 4. Drea
  august 13, 2009 / 13:38

  Linn og Marie: hun har vært stiv i nakken siden hun var 2-3 måneder, og det har gjort til at hun ikke får til å slappe av når hun skal sove. Hun skriker og skriker og skriker, og det tar lang tid før hun sovner. :/

 5. august 13, 2009 / 13:57

  Åh, elsker du bare ikke Etsy.com?

  Stakkars Vilja. Får håpe det går bedre snart :)

 6. august 13, 2009 / 14:13

  Åå, jeg elsker bloggen din. Fulgt den i snart ett halvt år, men av en eller annen merkelig grunn har jeg vært litt dårlig til å kommentere. Men er det ikke alltid sånn da? nei uff, jeg må skjerpe meg. Jeg simpelten elsker bildene dine, klærne dine, og såklart din nydelige lille vilja.

 7. august 13, 2009 / 14:33

  Pena! Håper Vilja blir bedre, stakkar lita…

 8. august 13, 2009 / 19:10

  Var det behandling nummer tre dere var på nå? Får håpe dere ikke trenger så mange flere – gled dere til en ny verden! :D

 9. Drea
  august 13, 2009 / 19:23

  rodstilk: det var behandling nummer tre, ja! :) Men forrige time tok vi feil dag av, så det er to måneder siden forrige behandling. :/ Hun gikk ut i ferie den uka vi EGENTLIG skulle dit, så derfor ble det ikke før nå. Men nå skal vi tilbake om to uker! :D Hurra! :D

 10. august 13, 2009 / 20:42

  Hihi, du er nå morsom! Er enig i at smilet ditt er mer naturlig på bildene du tar selv :o) OG jeg kjenner til problemet… Er ikke så lett å posere fint FORAN noen… :/

  Syns blazeren din er supertøff!

  Og så håper jeg at den lille nakken til Vilja snart er frisk og fin…

 11. august 13, 2009 / 23:45

  hei drea! jeg var i trondheim i dag, og da jeg var på vero moda så jeg ei som ligna på deg (hvis ikke det var deg da, såklart) men hun hadde svart jakke, så da var det sikkert ikke deg. uansett så måtte jeg se to ganger. forresten, du er en av de jeg ser opp til! vilja er og blir nok stolt av å ha deg som mor :)

 12. august 18, 2009 / 14:05

  Haha, jeg har det på akkurat samme måte – må gjøre det selv :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.