17:22.

Nå er vi på hytta. Fuglene kvitrer fornøyde, badevannet er kaldt og oppfriskende, sola er varm og utmattende, og brettspillene er ikke langt unna. Vi har ingenting vi skal eller gjøre, så her er det meste totalt avslappet. Jeg vet ikke helt hvordan, men med en gang jeg setter føttene mine her kommer jeg i en helt annen sinnstilstand. Jeg stresser ikke med en eneste ting. Hjernen tar på en måte litt ferie, og kroppen slenger seg med. Jeg er aldri så avslappet som på hyttetur. Det er noe spesielt med det. Det er så stille her, så lite mas og stress. Jeg liker det. Jeg liker det veldig. Dette må vi virkelig gjøre oftere. Hele meg har godt av det. Åh, det er så herlig. Ciao!

Update kl. 20.08: Det gikk ikke an å kommentere dette innlegget før nå. Litt tekniske problemer. But now it’s fixed!

Del

Kommentarer

 1. august 5, 2009 / 21:11

  Åårh, det hørtest deilig ut ! Hyttetur er alltid gøy :) nå fikk jeg også lyst på hytta igjen !

 2. august 5, 2009 / 22:16

  Åh, hyttefølelsen er helt herlig! Null stress… ligge i hengekøya med en god bok og bare la seg forsvinne helt i sine egne tanker og bokens verden. ^^ Du er så nydelig Drea, og jeg blir sjokkert over at du fortsatt kan komme med bilder jeg ikke føler at jeg «sett før» :D

 3. august 5, 2009 / 22:16

  Åh, hyttefølelsen er helt herlig! Null stress… ligge i hengekøya med en god bok og bare la seg forsvinne helt i sine egne tanker og bokens verden. ^^ Du er så nydelig Drea, og jeg blir sjokkert over at du fortsatt kan komme med bilder jeg ikke føler at jeg «sett før» :D

 4. august 6, 2009 / 00:26

  Hytteturer er deilige. utrolig nydelig bilde av deg forresten

 5. august 6, 2009 / 00:26

  Hytteturer er deilige. utrolig nydelig bilde av deg forresten

 6. august 6, 2009 / 11:33

  Hytteturer er koselig. :)

  Herlig bilde, forresten! Du er utrolig pen.

 7. Gina
  august 6, 2009 / 11:54

  Heeeei :D Har du bada enda da? Tro det eller ei, det gjorde jeg igår ;D Jeg har tilogmed vært på kajakktur i 3 timer med Tina :P

 8. Gina
  august 6, 2009 / 11:54

  Heeeei :D Har du bada enda da? Tro det eller ei, det gjorde jeg igår ;D Jeg har tilogmed vært på kajakktur i 3 timer med Tina :P

 9. august 6, 2009 / 13:12

  Utrolig pent bilde:)

 10. august 6, 2009 / 13:12

  Utrolig pent bilde:)

 11. august 6, 2009 / 13:25

  Såå fint bilde av deg Andrea! Jaa, enig hytteturer er helt merkelig beroligende altså. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.