Vintage boyfriend blazer.

Blazer og sko (NYTT!) fra Ebay, shorts, strømpis og genser fra Gina Tricot.

Ikke så veldig spennende outfitbilder i dag, jeg måtte jo ta dem selv. Kaj er på jobb skjønner du, så da ble det nødløsning. Speilbilder. Både skoene og blazeren er nye, og er kjøpt billig på Ebay. Jeg er veldig fornøyd med begge kjøpene, men skulderputene i blazeren skal nok opereres bort. Jeg kler ikke skulderputer (hvem gjør i grunn det?), for jeg har brede nok skuldre fra før. Bortsett fra det er den virkelig herlig. Jeg elsker fargen. Knallrød. Oversized. Gullknapper. (En falt uheldigvis av.) Fin lengde. Love it! Hva syns du?

Del

Kommentarer

 1. juli 2, 2009 / 17:37

  Herlig! Skoene var skikkelig tøffe :o)

 2. juli 2, 2009 / 17:37

  Jeg liker den, spesielt når det er gullknapper. Du er modig som går i en rød blazer, det er bra :)

 3. juli 2, 2009 / 18:15

  Kjempefin! :) Tja, jeg kler det iallefall ikke ;P

 4. juli 2, 2009 / 19:24

  Digger blazeren!

 5. juli 2, 2009 / 19:43

  Du er råkul! Liker så godt at du har helt din egen stil, og at du er original og oppfinnsom. Fine du!

  Ville ikke kjøpt noen av delene selv, men hurra for at vi er forskjellige!

 6. juli 2, 2009 / 21:23

  Herlig stil du har. Kjempefin var du!
  Takk for kommentaren.

 7. juli 2, 2009 / 21:43

  Hei! Tusen takk for den hyggelige kommentaren :) Jeg fikk ikke til å skrive kommentar først, måtte endre til Safari Web browser, hadde Internet Explorer fra før. Da gikk det ikke, men du er sikkert klar over det fra før. Tenkte bare jeg skulle si det :) Jeg syns du har et kjempefint design og en veldig bra blogg :)

 8. juli 2, 2009 / 21:47

  digger outfiten! kjempefint :D

 9. juli 2, 2009 / 21:51

  Kill you nei? Vet da du ikke liker brus, så det skjønner jeg at du syns, hehe =)

  Tusen takk =) Liker fargen godt, skulle bare hatt en orntlig lugg, får vel klippe selv, frisøren klipte ikke kort nok sist! Må gjerra det sjøl om det ska bli gjort!

 10. juli 2, 2009 / 22:21

  Elsker både skoene og blazeren. Utrolig tøff stil du har!

 11. Stine
  juli 2, 2009 / 22:22

  Dødsfin blazer!!

 12. juli 2, 2009 / 22:37

  Kjempe flott… Du kler deg jo altid flott da så!! Hehe… ;)

 13. Drea
  juli 2, 2009 / 22:37

  Silje: hihi, jeg LIKER brus, liker det faktisk bedre nå enn før. Men av og til blir det bare for mye kullsyre! :b Hihi. Brus er definitivt ikke noe jeg MÅ ha i alle fall. ^^ Jeg skal også klippe lugg nå forresten, savner den litt. Men jeg skal IKKE gjøre det selv, for da blir det ikke akkurat bra. Jeg kan ikke klippe beint i papir engang! :O

 14. juli 2, 2009 / 23:09

  Kjempetøffe sko! Første tanken min var at de er sikkert fine til å ri på hest i, noe som er ganske merkelig ettersom jeg ikke har sittet på en hest siden jeg var 11. Har nok noe med hælen å gjøre!

  SV: Den store sparegrisen kjøpte vi på en butikk som heter Herskap og Tjenere her i Bergen :) Den var så stilig at den kunne til og med samboeren min leve med!
  Den lille husker jeg ikke hvor jeg fikk tak i, for den har jeg hatt veldig lenge. Hun heter Lotta og er full av femtiøringer. Den store må vel få et navn etter hvert den også :)

 15. juli 3, 2009 / 03:44

  WOW! elsker det! :O

 16. SOLVEIG
  juli 3, 2009 / 06:06

  I føle norskrettskriving skal man opprinnelig ikke ha punktum i overskrifter eller titler. Men det handler litt om smak og hvilke vaner man har også :-)

  Ellers er bloggen din boritmot perfekt, Andrea. Og jakka er dødsnice.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.