It’s hot today.

Smykke fra Ebay, behagelig t-skjorte fra Vero Moda, belte fra H&M, chinos fra Sid and Sally, sko fra Din Sko. Foto: June.

Hjelpes, det er varmt ute. Jeg og June gikk rundt i byen ei god stund, og jeg kjøpte blant annet skoene jeg har på ovenfor. Ja, jeg gikk faktisk rundt på shopping i nye, høyhælte sko, men etterhvert sa føttene mine i fra om at dette ikke var noen god idè, og jeg byttet til behagelige tøysko. Ikke like fint, men en god del mer behagelig. Kaj kom etterhvert nedover med Vilja, og vi gikk til Marinen for å treffe en god del andre februarbabyer og mammaene deres. Utrolig mange herlige babyer, altså! Nå er jeg sliten. Jeg er trøtt og føttene verker, så nå skal jeg sette meg godt tilrette ute i det fine været, så kommer jeg tilbake med litt bilder senere. Ha en fin dag i det herlige sommværet da, dere!

Del

Kommentarer

 1. juni 27, 2009 / 17:45

  Fiina! :-D Var superkos å møte dere i dag! :-D

 2. juni 27, 2009 / 18:53

  Så deg idag, du var ved en av solbrillebodene utenfor trondheim torg? dumme meg tørr ikke å hilse på deg engang.

 3. Tina
  juni 27, 2009 / 19:01

  Så fin du e :D

  Btw, varmt her å. 35 grader ca med luftfuktigheta som e no :P Æ DØR!

 4. juni 27, 2009 / 21:58

  Cant wait for the pictures! :) Fin outfit, likte skoa :)

 5. juni 27, 2009 / 22:29

  Skorna var väldigt fina! Men tyvärr är inte nya skor det skönaste för fötterna…

 6. juni 27, 2009 / 23:20

  D’oooooh, visste ikke at det var en forskjell der. :-b Jaja, da får jeg gjøre det! :-D

 7. juni 28, 2009 / 00:47

  Du ser smashing ut, as always!

 8. juni 28, 2009 / 01:26

  Det er sikkert fint å møte februarbabyer og -mammaer! Vi har ikke noen babytreffgruppe, vi. Ble du satt i kontakt med dem gjennom helsestasjonen, eller er det noe som har blitt organisert av noen tiltaksfulle mammaer?

  Herlige sko, forresten :>

 9. juni 28, 2009 / 01:40

  Liker utrolig godt den nye bloggen din! Mye bedre enn blogg.no
  Desverre har det faktisk tatt litt tid før jeg fikk vite det. Har deg på bloggkoll men innlegget om at du byttet kom aldri fra til meg. Nå har bloggkoll hat noen problemer de siste dagene så kan være derfor. Heldigvis så har jeg deg på favoritt lista på pc og, og da oppdaget jeg det :)

 10. juni 28, 2009 / 12:48

  Herlige sko! skjønner godt at de ble byttet ut etterhvert da. Synd at vi må lide for skjønnheten ;) Trondheim er en finfin by i sommerværet. Angrer ikke et sekund på at jeg flyttet hit i fjor :o)

 11. juni 28, 2009 / 14:51

  Jo, det var akkurat sånn du så ut da jeg så deg : ) skal si hei neste gang!

 12. Drea
  juni 28, 2009 / 21:51

  Ida Sletvik: ja, det må du virkelig gjøre altså! :D

 13. juni 28, 2009 / 22:25

  Hei Andrea!
  Jeg satt på en benk i Nordre da du, Kai og Vilja kom gående forbi. Jeg vet det høres teit ut, og det er mulig du anser meg som en stalker nå, men må bare få sagt det; så utrolig søt du er i virkeligheten(også). Jeg ble litt paff da jeg så deg, og det var litt godt å se at det var en lys levende person bak alt jeg har lest så lenge :-)Det var en skikkelig fin opplevelse, og jeg så langt etter deg, da du gikk oppover gata. Hilsen Pernille!

 14. Drea
  juni 28, 2009 / 22:46

  Pernille: å, så snill du er! På det tidspunktet var jeg så sliten og svett etter en lang dag at jeg kan umulig ha sett bra ut. :b Haha! Tusen takk for en kjempehyggelig kommentar, og jeg anser deg absolutt ikke som noen stalker! ;)

 15. juni 29, 2009 / 14:46

  Fin du er:D Liker den nye bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.