Bleikfis kan du være sjæl!


Bleikfis.

Tre grillbilder fra i går. Grillmat, en kjekk kjæreste, en sovende Vilja, hjetesolbriller og en stor og varm Kaizersgenser. Slikt kan man ikke klage på. I dag har jeg og Vilja vært på trilletur, og det gjorde godt for oss begge. Har jeg forresten nevnt at jeg for et par dager siden tok den første turen på rollerblades siden oktober? Det var slitsomt, det. Hvor er det blitt av kondisjon og muskler i rumpe og lår? Borte i alle fall. Helt b-o-r-t-e. Jeg fikk blodsmak i munnen før jeg var kommet til Mega, og det er ikke langt til Mega altså. Det var godt. Vondt og slitsomt, men godt. Godt på en slags sær, selvpinende måte. Ciao!

>

Del

Kommentarer

  1. juni 25, 2009 / 01:00

    Så fin genser du har der, jeg og vil ha en sånn!

  2. juni 29, 2009 / 10:39

    wææw: utrolig kule solbriller!
    jeg elsker å lese bloggen din – selv om jeg ikke akkurat «kjenner» deg – du er sinnsykt god til å ta bilder og sånt. endelig en annen person som interesserer seg for fotografi! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.