Bad Hairday.>


Parykk fra Dreasshop, pilotbriller og ring fra Forever21, genser fra Only, jakke fra H&M, chinos fra Sid and Sally, sko fra Skopunkten, smykke fra Ebay.

Dårlig hårdag. Det er søndag, og derfor orker jeg ikke gjøre noe med det. Da ble det parykk. Rosa sådan. Bollene jeg bakte i går ble ikke lette og luftige, men heller litt harde og tunge. De var gode altså, men jeg er sikker på at jeg kunne ha drept en and med en av dem om jeg ville. Akkurat slik som stakkars Marcus i «About a Boy». Nå fikk jeg nesten lyst til å lese. Men bare nesten. Ellers har jeg oppdaget at Kaj har en skikkelig rar vane. Hver gang han snakker i telefonen så må han gå. Han reiser seg, og traver rundt mens han snakker. Når han er ferdig, setter han seg. Rar vane spør du meg. Det er mulig å snakke i telefonen mens man sitter altså. Men, men. Hejdå!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.