Bow necklace.>

Litt ebayshopping. Herlig smykke til en billig penge. Jeg elsker, som tidligere nevnt, sløyfer, og syns det er veldig vanskelig å finne fine sløyfesmykker. Dette likte jeg. Det  var ikke bare dette smykket som kom i posten i dag, men i dag fikk jeg faktisk studioutstyret mitt også. Jeg har fremdeles ingen steder å sette det opp. Æsj, det er teit altså. Litt dumt å ha studioutstyr til flerfoldige tusen liggende å slenge i huset, uten å bli brukt, så jeg trenger et lokale så fort som mulig. Helst i går. Det ordner seg Det er i alle fall det jeg sier til meg selv, gang på gang på gang. Det er da aldeles ikke umulig. Ciao!

>

Del

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.