Read my lips.>


Bilde tatt med videokameraet i dag.

God dag! Vet du, det gikk nettopp opp for meg at det snart er helg igjen. Det er jo torsdag allerede, og i morgen er det helg! Tenk det. Jeg hater å høre unødvendig babbel om hvor fort tiden flyr avgårde uten at vi merker det (det er nesten like ille som å høre om været), men det er jo sånn. It makes sense. Men som sagt; jeg hater å høre om det, og det gjør sikkert du også.

I går nevnte jeg en av de beste tingene med sommer, nemlig at man har lov til å spise flere is på en dag. Vel, i dag har jeg tenkt mye på en av de verste tingene med sommer. Ikke at det er så veldig ille altså, det er bare noe å irritere seg litt over om man ikke har så mye annet å irritere seg over. Tv. Hvorfor har ikke tv'n noe mer interessant å by på enn Allsang på Grensen og Pacific Blue på somrene? Greit nok at man ser mye mindre tv på denne årstida, men man glimter jo faktisk på tv'n i blant nå også, og da hadde det vært fint om det faktisk var noe å se der. Og da snakker jeg ikke om allsang med Jahn Teigen eller puppene til bertene i sykkelpolitiet. Ahrg. Ehm… Jeg tror jeg må slutte med minipillen Cerazette, jeg. Jeg oser av unødvendig irritasjon og…sinthet. Not good.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.