Check out my blue pants!>

Chinos fra Sidandsally.com, genser fra KappAhl, briller fra DreaShop, sko fra skopunkten.

Mine nye chinos, blå sådan. Jeg virkelig… nei, jeg har lovt meg selv at jeg ikke skal si elsker om materalistiske ting, men det er ikke langt unna altså. Jeg liker dem i alle fall supergodt, og er skikkelig fornøyd med å ha brukt åttehundre kroner på noe fornutflig. Det er ikke hver dag det skjer. Mihihi. Anyways. Det har vært en fin dag, og jeg skal snart spise mer is. En av de beste tingene med sommer er at det er lov å spise is hele tiden. Det trengs jo. Man må ha litt is for å tåle varmen, det er slik kroppen (min) fungerer. Nå har jeg snakket så mye om is at jeg er nødt til å løpe til fryseren. Is, dere. Is.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.