En muffins til.>

Det er ikke så lett å få tid til blogging når jeg må holde på med eksamen hver gang jeg får sjansen til å gjøre ting som ikke har noe med Vilja å gjøre. Jeg har selvfølgelig mest lyst til å prioritere blogging, nettsnoking og ebaysøking, men jeg stå på eksamen. Så da får dere bare holde ut med litt ekstra bilder av Vilja i dag. Det dør vel ingen av. Nei, nå skal jeg snoke litt rundt omkring på diverse blogger før Vilja våkner for å få kveldsmaten, og så krysser jeg fingrene for at det ikke tar flere timer å få henne i seng ikveld. Ha en fin kveld dere også, i morgen er det helg igjen. Deilig! Og forresten. Jeg har tatt litt pause fra shoppen denne uka. Har rett og slett ikke tid. Tar det igjen i helga! Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.