Noen kjøp fra Forever21.>


Leopardhatt og solbriller, en fin bluse og to ankersmykker.

Dette er altså  noe av det jeg fikk fra Forever21. Fikk noen bluser til, and that's it. Jeg bestilte faktisk skremmende lite. Men det er i grunn greit, for det er jo ikke så lenge til jeg får en svær pakke fra H&Ms høstkatalog i posten. Åh, det er altfor lett å handle på nettet. Noe burde ta fra meg internett. Seriøst.

Jeg er forresten kjempefornøyd med temaet på eksamen! Oppgaven handler om røyke- loven, og det er jo noe jeg virkelig engasjerer meg i også. Det er jo ikke lenge siden jeg postet et innlegg om røyk her på bloggen heller, så denne eksamenen blir faktisk litt gøy.
I dag har vi vært på kontroll med Vilja også. Hun har blitt 6910 gram og er 64,5 centimeter lang. Hun har blitt stor jente nå altså. Stor og veldig, veldig god. Men nå er det legging av Vilja på gang, men hun vil ikke sove i kveld. Så jeg må nok inn til henne enda en gang for å roe henne. Vel, ha en fin tirsdagskveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.