It’s been a bad night.>

Da har jeg fått to bilder til portfolien min, men portfolien var for liten så nå har jeg bestilt en ny. En som er litt større, slik at jeg faktisk får plass til bildene i den. Det er jo en fordel. Jeg burde kanskje bestilt en enda større en, og bestille større bilder også, men jeg lar det bare være. Bildene er tjue ganger tredve, og det får holde. Jeg skal jo ikke bruke dem til så altfor mye enda. Det er jo mest for gøy. Mest for min egen del.

I natt har jeg og Vilja nesten ikke sovet. Hun var snørrete og sutrete, og ville verken sove i sin egen seng eller ved siden av meg. Det er jo litt problematisk, for sove må man jo. Så nå skal vi prøve å sove litt på sofaen begge to. Det trengs, jeg er ruin nå. Senere skal jeg se om jeg orker å kle på meg andre klær enn joggebuksen jeg nå har på, og få med Kaj ut for å ta bilder i regnværet. Om vi orker, selvfølgelig. Vi får se. So long!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.