Black and white.>


Hatt, skjerf og mc-jakke fra H&M, genser fra KappAhl, shorts og strømpebukse fra Gina Tricot, sko fra Ellos. Foto: Kaj

Det ble ingen dupp på sofaen i dag, for Vilja bestemte seg for å sove i ti minutter. Før jeg hadde rukket å sovne, hadde altså hun våknet igjen. Typisk. Så nå er jeg rimelig trøtt, og i frykt for at dere skal legge merke til de svære ringene under øynene mine valgte jeg to bilder hvor jeg ikke ser i kameraet i dag. Neida, det er da ikke ille. Det er rimelig tilfeldig at jeg ikke ser i kameraet på noen av bildene, men det er jo absolutt ikke interessant, så nå skal jeg slutte å mase om det. I dag har jeg og Kaj vært sammen i to fantastiske år, og vi feirer med safarikjeks og løfter om at det skal bli uendelig mange fler. År altå, ikke kjeks, selv om vi antagelig kommer til å kjøpe mye kjeks i årene fremover også. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.