To lørdagsbilder og noen ord.>


1. Hanne, Henrik og Vilja. 2. Nye gymsko.

God kveld! Vi er i Trondheim nå, og i dag har vi vært mye (så mye som er mulig med en solsky baby) ute i det herlige været. Det har vært sol og varmt, og Vilja har fått seg nye gymsko og solbriller. Så ja, vi har vært litt på shopping også. Jeg kjøpte masse til Vilja, og en topp til meg selv. Jeg klarte med andre ord å begrense egoshoppingen, men jeg må nok innrømme at Viljashoppingen tok litt av. What can I say? De har så altfor mye fint til små snuppelupper, og når sytti prosent av det har Hello Kitty på seg kan man jo ikke gjøre annet enn å finne frem pengboka. Hun fortjener det. Volle-bolle-vou-et-eller-annet som de sier på den derre reklamen. (Jeg har omtrent like god fransk som Joey.) Men nå skal vi se ferdig at Norge vinner Grand Prix, og deretter lalle. Ha en fin kveld! God natt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.