Living a peaceful life…

http://ceciliemaria.wordpress.com/

Jeg har mer å komme med i dag allikevel, jeg. Nå har jeg vært innom bloggen til Cecilie i noen dager, og jeg har bare blitt mer og mer imponert. Når jeg tenker meg litt om så husker jeg at jeg trodde bloggen var svensk ved første øyekast – og det er jo absolutt et kompliment. Svenskene er jo som kjent best til å blogge. Overraskelsen (og gleden) var derfor stor da jeg merket at alt stod på norsk. Dama er jo norsk. Ikke bare er hun pen som få, men hun kler seg godt og gjør mye ut av hvert innlegg hun poster på bloggen også. Kvalitet. Hun skriver godt, hun virker tvers gjennom snill og sympatisk og…ja. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si, jeg, annet enn: titt innom Cecilie og gjør henne glad med en kommentar eller to. Det fortjener hun. God natt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.