Can’t hide my crazy face no more.>


God dag!
Det er lørdag i dag, og jeg føler meg passe gal. Jeg har bestilt meg ekstremt stilige høretelefoner fra Skullcandy, og nå drikker jeg sjokolademelk. Klokken tre skal jeg på jobb, og Kaj og Vilja skal i bassenget en tur i dag de også. Det blir Viljas andre bad i det store badekaret. Hun storkoste seg sist, så det går sikkert like greit i dag også. På mandag begynner babysvømmingen, og jeg gleder meg kjempemye. Det blir skoj!

Etter jobb tar vi turen til Hansbrygga, som er en restaurant, for å spise middag sammen med mammaen til Kaj, og når vi kommer hjem igjen skal vi se Requiem for a dream og tørke tårer. Dette er dagens planer, så det ser ut til å bli en innholdsrik lørdag. Uten lørdags- godt selvfølgelig, for jeg har begynt på mitt nye, sunne liv. Kakao er heldigvis lov. Herlig.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.