A hat for my head.>


Jeans og oversized genser fra Gina Tricot, skjerf fra Cubus, vest fra Asos.com, sko fra Skopunkten, hatt fra H&M Herre.

Batteriet til kameraet er ladet opp, men krøllene er fremdeles stygge og nettbanken er sperret. Jeg har i alle fall fått tatt litt bilder, så humøret er bedre. Rart det der, men jeg blir alltid i godt humør av å ta bilder, på tross av at det i grunn var altfor kaldt til å stå ute i dag. Nå er nesen min kald. Det er den alltid etter at jeg har vært litt kald. Anyways. Nå skal vi snart spise fiskegrateng (nam!), så skal Vilja få litt mat før jeg drar på jobb. (For de som lurer; jeg skal på jobb i to timer, og Kaj skal være hjemme alene med Vilja.) Jeg grugleder meg. Det er fælt, men det blir godt å gjøre noe annet igjen også. Kanskje ikke så dumt å venne seg til å være borte fra lillenusket litt, det må jeg jo en gang uansett. Dette blir en slags tilvenning. Det går nok greit. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.