Sassoon Professional Colour Care.>

Kan kjøpes i frisørsalonger. 1. Illuminating Clean Shampoo 250 kr. 2. Vbrant Condition 295 kr. 3. Deep Treat 295 kr.

Tid for litt reklame igjen. Nå har jeg brukt denne hårserien ei stund, og er dermed klar til å komme med mine meninger om den. Som dere allerede vet er jeg veldig glad i Sassoon- produkter, og selv om dette kanskje får meg til å høres dummere ut enn den idiotiske dama som sier «mm, det smaker godt!» på yoghurtreklamen; jeg ble ikke skuffet over disse produktene heller. Sassoon imponerer nok en gang. Noen av dere har jo kommentert at jeg har så fint hår (takk for det, forresten), og det kan jeg takke Sassoon mye for.

For et års tid siden så håret mitt mildt sagt jævlig ut. Det var slitt helt ut til kantene (nå nynner jeg på reklamesangen…), og når det ble vått føltes det som tyggis. Jeg hadde tyggishår. Skikkelig ekkelt tyggishår. Så begynte jeg å legge litt penger i hårserier, og fant raskt ut at billige shampooer ikke fungerte på langt nær så godt som de litt dyrere. Sånn begynte jakten på de virkelig gode hårproduktene.

Nå har jeg i grunn funnet hårprodukter som fungerer utmerket for meg. Sassoon Professional Colour Care er en beskyttende fargepleieserie som skal gjøre håret vektløst skinnende med frihet til å bevege seg naturlig. Høres jo i grunn rimelig fancy ut, don't you think? Håret blir nok ikke vektløst skinnende, men det blir absolutt skinnende, luftig og sunt. Produktene lukter rent, lett og godt uten å lukte for mye. Shampooen gjør håret rent som varer i flere dager, balsamen gjør håret mykt, glatt og glansfullt (og kan dessuten brukes hver dag) og kuren kurerer slitt og trist hår (kan brukes en gang i uken.) Man trenger selvfølgelig ikke alle disse produktene for å holde håret fint og sunt, men så lett som jeg får slitt hår tar jeg ikke sjansen på noe annet. Alle med hår på hodet har forresten godt av en hårkur i ny og ne, og til dere med farget hår; denne kuren er å anbefale.

Men nå skal jeg avslutte før jeg blir mistenkt for å lure dere til å kjøpe noe dere ikke trenger. Gjør hva dere vl, men jeg bare sier det; jeg liker disse produktene, og det er absolutt verdt å bruke penger på håret sitt. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.