Saturday night, la-lala-la-la.>


Sånn er hårfargen min på ordentlig. Omtrent.

Nå sitter jeg, Kaj, Vilja og Jørgen (tvillingbror) og ser fotballkamp på tv. Snart skal vi lage taco, og jeg insisterer på at vi skal leie en film. Lørdager er utrolig dårlige tv-kvelder, og jeg må ha noe å se på. Dessuten er jeg glad i film. Det hadde forresten vært fint med filmtips. Jeg hater å se dårlige filmer, det er skikkelig skuffende å måtte se ferdig en film man helst vil tråkke på, så om du har sett en film du føler andre bare se; tell me! Men nå skal jeg se ferdig kampen, på tross av at jeg helst vil slippe. Det ser ikke lyst ut. Huff, av og til skulle jeg ønske jeg ikke brydde meg om fotball. I blant hadde det vært mye enklere. Ha en fin lørdagskveld i alle fall! Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.