Today’s outfit.>

Ikke så mye fiksfakseri. Jeans, skjorte og skoletter fra H&M.

I dag har Tina stripet håret mitt, og jeg ble veldig fornøyd. Blonde striper, så nå har jeg mer eller mindre oransje hår. Akkurat slik jeg vil ha det i grunn. Vanskelig å se hvordan hårfargen min er på disse bildene, for fargen blir automatisk forandret når jeg tar bildene i RAW-format. Jeg vet ikke helt hvorfor, og jeg vet ikke helt hvordan jeg kan få fargen til å være akkurat som den er i utgangspunktet heller. Det får bare være. Jeg får heller ta et par bilder av håret i jpg i stedet. Men ikke i dag. I morgen kanskje. skal jeg se Hell's Kitchen og drikke kakao. Til deg som lurte på om jeg fremdeles drikker kakao, eller om det bare var en gravidgreie; jeg drikker fremdeles kakao. Nam! Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.