Father and daughter.>


Favorittmenneskene mine.

I dag har vi tatt litt bilder, men Vilja har vondt i magen, så det var med andre ord dårlig timing. Det ble mest grinebilder. Bortsett fra disse. Dette var vel noen av de første bildene vi tok, så hun var ikke blitt lei av både blitz og mas på dette tidspunktet, og hadde vel ikke fått så veldig vondt i magen enda heller. Vi tok noen bilder av alle tre også, men uten trådløs selvutløser gikk det dårlig. Det får bli en annen gang. Vi har da god tid. Det kommer til å bli mange bilder fremover, og neste gang har forhåpentligvis ikke Vilja vondt i magen heller, stakkar. Vel, ha en fin dag!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.