Snart i mitt skap…>

ginatricot.com

Disse to vestene har jeg besilt meg fra Gina Tricot nå. Syns de var utrolig kule begge to, så da bare bestilte jeg dem gitt. Greit å bare bruke litt penger. To vester koster jo ikke akkurat allverden, og jeg ser på det som en liten feiring for at shoppen har gått så bra. En liten gave til meg selv for at jeg har vært flink. Hihi.

er det heldigvis fredag igjen. Jeg skal kose meg med Safarikjeks, Norske Talenter, Kaj og Vilja. Ikke verst det. Som jeg tidligere har nevnt så elsker jeg slike tv-program. Jeg får alltid så lyst til å bli skikkelig flink i noe, men tross mine (utallige) forsøk har jeg aldri helt funnet et talent som egner seg på tv. Nå hørtes det ut som at jeg har talent i noe som absolutt ikke bør vises på tv, men jeg har ikke det heller. Jeg aner ikke hvorfor jeg sa det på den måten. Sannheten er at jeg ikke har noe talent som skiller seg så mye ut at jeg bør vise trynet mitt på tv. Ikke at det plager meg altså. Jeg er ingen tv-person. Heldigvis har jeg selvinnsikt. Det er det ikke alle som har. Kanskje jeg burde stille opp med det talentet. «Hei, jeg er Drea og mitt talent er fantastisk god selvinnsikt.» Ikke dumt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.