Hair, hair, hair. Flow it, show it.>


Noen bilder av hvordan håret mitt har vært.

Jeg har plutselig blitt utrolig lei av håret mitt – igjen. Det er ikke første gang. Det er litt rart det der. Det oppstår sånn veldig plutselig, og jeg vet med meg selv at det ikke forsvinner før jeg gjør noe med det. Nå vil jeg ha kjempelangt hår, og jeg vil ha det nå. Synd hår ikke vokser på trær skulle jeg til å si, men så fant jeg ut at det hørtes veldig teit ut. Synd hår ikke vokser så raskt som jeg skulle ønske det gjorde passer vel bedre å si. Jeg vil ha langt hår. Det er det eneste jeg vet, for jeg aner ikke hvilken farge jeg vil at det skal være. Kanskje jeg skal gå for den naturlige stilen etterhvert. Vanlig kjedeligblond? Tja. Det kan fungere. Jeg skal i alle fall ikke bli platina igjen. Ikke at det er noe galt med det altså, bortsett fra at jeg får slitt og jævlig tyggishår av det. Og det vil vi jo ikke ha.
Herregud. Jeg har skrevet et helt innlegg om hår. Æææ. What to do?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.